Sök jobb på Electrolux

Electrolux är världens näst största tillverkare av vitvaror (efter Whirlpool) med över 55 000 anställda världen över, allt från kundtjänstpersonal till ingenjörer, marknadsförare och lagerarbetare. Utvecklingsmöjligheterna är goda och en anställning där kan vara en vitamininjektion för karriären. Men att ta sig igenom nålsögat som är deras anställningsprocess är inte det enklaste. Ta hjälp av oss och öva inför deras Cubiks-prov och intervjuer. Registrera ett konto och börja förbereda dig redan idag.

Köp nu, från £ 39

Om Electrolux

Electrolux är en global gigant inom vitvarubranschen, och säljer och tillverkar allt från kylskåp till diskmaskiner, induktionshällar och espressomaskiner, ett axplock ur en katalog på hundratals produkter. Företaget bildades för snart hundra år sedan genom en sammanslagning av företagen Elektromekaniska AB och AB Lux år 1919, och har fortfarande sitt huvudkontor i Sveriges huvudstad Stockholm, i stadsdelen Stadshagen. Deras närmare 60 000 anställa är utspridda över jordens alla hörn, på samma sätt som deras produkter, och de anställer på löpande band till en mängd olika positioner inom management, marknadsföring, design, teknik och försäljning.

Söka jobb på Electrolux

Det enklaste sättet att hitta lediga jobb på Electrolux är att surfa in på deras hemsida och klicka fram deras karriärsida, där du antingen kan söka efter specifika typer av tjänster eller efter geografisk ort. Genomgående är att lägre positioner utannonseras på svenska, medan högre positioner annonseras ut på engelska, även när placeringen är i Sverige.

 • Skicka in CV och personligt brev via deras hemsida. Be en kunnig person att korrekturläsa först, ett företag som skapat global excellens inom vitvaror, förväntar sig excellens från sina blivande anställda.
 • En första gallring sker sedan på grundval av kandidaternas utbildning, arbetserfarenheter och övriga kompetenser, kortsagt, på grundval av inkomna CV.
 • De som passerar den första bortsållning kommer sedan, beroende på sökt position, antingen få göra en kortare telefonintervju, eller kallas direkt till intervju på plats.
 • För högre positioner måste du räkna med att göra ett eller flera lämplighetstest innan du kallas till intervju. Det går till så att du tillskickas en eller flera länkar till de olika testen som du sedan gör via webben. Electrolux använder sig världen över av Cubiks testbatteri för högre tjänster.

Öva inför Electrolux Cubiks-test

Cubiks är en av världens största testutvecklare för rekrytering, med ett testbatteri som bedömer kandidater för en mängd olika positioner, bland de vanligaste testen återfinns: Cubiks test för affärsverksamhet (RfB), Cubiks problemlösningsprov, Cubiks allmänna logikprov och inte minst deras berömda personlighetstest PAPI. Du kan läsa mer om dess test här.

Dessa tester är avsedda att bedöma en kandidats färdigheter och talanger inom en mängd olika områden, från numerisk förmåga till avancerad läsförståelse och ledaregenskaper. Vårt övningspaket för anställning på Electrolux erbjuder övningstest för samtliga dessa Cubiks-test.

Öva inför intervjuer på Electrolux

Anställningsintervjuer är alltid stressiga, men genom att förbereda dig ökar du dina chanser att kunna svara på frågorna på ett avslappnat och vänligt sätt, samtidigt som du blir bättre på att framhålla dina kompetenser, erfarenheter och kunnande på ett professionellt och förtroendeingivande sätt. Beroende på vilken tjänst du söker kan du komma att kallas till en eller flera intervjuer av olika format. Du kan läsa mer om olika intervjutyper här. Vårt skräddarsydda övningspaket för jobb på Electrolux innehåller omfattande övningsmaterial inför intervjuer.

Registrera konto

JobTestPrep är den enda webbplatsen som erbjuder övning inför alla typer av anställningar, yrken och branscher. Över 50 000 jobbsökande har redan dragit fördel av våra webbaserade övningstest, facit, svarsförklaringar och exempel. Övning ger färdighet, och färdighet är första steget mot att landa drömjobbet. Registrera ett konto hos oss och börja öva inför rekryteringen till Electrolux redan idag!

Vad ingår?

 • Simulerat PAPI-test
 • Simulerade Cubiks-prov med frågeformat och tidsramar
 • Hundratals frågor, inklusive detaljerade förklaringar
 • Tips på lösningar, videotutorials och studiehandböcker
 • Intervjuförberedelser
 • SJT-test i konflikthantering
 • Fallstudie-övning
 • Direkt 24/7 online-åtkomst
 • Säker betalning
 • Förstklassig kundtjänst
 • Övningsmaterial och övningstester är på engelska

Hittade du inte vad du letade efter? Vi är här för att hjälpa till!

Vänligen svara på några korta frågor så att vi kan hänvisa dig till det övningspaket som stämmer bäst överens med dina behov.

De testföretag och andra varumärken som nämns på denna sida ägs av respektive varumärkesinnehavare. Ingen av varumärkesinnehavarna är anslutna till JobTestPrep eller den här webbplatsen. JobTestPrep erbjuder övningsmaterial inför lämplighetstester. Samtliga förberedelsematerial tillhandahålls på engelska.