Öva inför test i samband med rekrytering

Ska tu ta ett test i sambande med ett jobb du sökt? JobTestPrep har den största samlingen av övningstest och guider online. Våra exklusiva PrepPacks ™ har samma format som testen från de stötsta testleverantörerna och de pouläraste arbetsgivarna. Du får direkttillgång online. Börja öva redan idag och skaffa dig en fördel över konkurrenterna om drömjobbet!

Köp vårt all-i-ett-paket nu, £49
Test efter arbetsgivare

Förbered dig för olika test från de populäraste arbetsgivarna med våra övningspaket, skräddarsydda för det specifika företaget du ansöker till.

Test efter yrke

Nedan finns länkar till olika yrken som vi erbjuder övningsmaterial till, för att förbereda dig för proven.

Personlighetstest och test i konflikthantering

Många arbetsgivare kräver att potentiella kandidater gör ett personlighetstest, som en del av anställningsprocessen. Vår online PrepPack™ förklarar hur personlighetstest funerar och hjälper dig att förstå vad arbetsgivare letar efter.

Microsoft Office-test

Microsoft Office-bedömningstester är vanliga i många screeningsprocesser före ansökning. JobTestPrep har utvecklat Microsoft Office-utbildningspaket, baserat på de ämnen du kommer att testas på under din intervjuprocess. Börja öva redan idag och öka dina chanser att hamna högst upp på kandidatlistan!

Utvärderingscenter

Var alltid ett steg före konkurrensen genom att förbereda inför din bedömning med JobTestPrep. Bedömningscentrets övningar används för att bestämma vem som är den bästa kandidaten för jobbet, så förberedelserna ger dig ett försprång. Börja förbereda dig redan idag inför din fallstudie, intervju, gruppövning, rollspel eller simuleringsövning.

Varför ska jag förbereda mig inför ett psykometriskt prov?

Anställningsprocessen har förvandlats till en nästan exakt vetenskap. Tillsammans med många andra saker inom den tekniska revolutionen, har företagen blivit mer metriskt fokuserade. Med hjälp av psykometriska tester kan de få ett kvantifierbart verktyg till sitt förfogande. Företag har lärt sig att användningen av psykometriska prov förbättrar HR-processens effektivitet och sänker kostnaden på lång sikt. Det är viktigt att förbereda sig inför provdagen och försäkra sig om att man visar upp sina bästa egenskaper, samt minska stressen. När det kommer till kritan, så vill du inte förlora en möjlighet att bli antagen till drömjobbet, bara för att du inte var förberedd.

Få tillgång till alla våra övningspaket

Behöver du ta mer än ett psykometriskt test? Med vår tillgång-till-allt-prenumeration kan du göra flera övningsprov från olika bedömningsföretag. På den här konkurrenskraftiga arbetsmarknaden behöver du göra allt som står i din makt för att överträffa konkurrensen. Ju högre din poäng på provet är, desto attraktivare kandidat kommer du att vara. Börja öva redan idag med vårt tillgång-till-ALLT-abonnemang!

Vad ingår?

Vårt allt-i-ett-paket innehåller:

 • 2018 års utgåva
 • 500 övningspaket, 16 000+ frågor
 • Tidtagna övningstest
 • Logiska test av Matrigma- och cute-typ
 • Inlärningsverktyg, tips och betygsrapporter
 • Övningsmaterial på engelska med de senaste uppdateringarna
 • Tillgång till en databas med tusentals intervjufrågor
 • Direkt online-åtkomst: Sätt ingång omedelbart
 • Psykometriska test
 • Lämplighetstest, personlighetstest, bedömningsprov och mycket mer
 • Säker betalning
 • Förstklassig kundtjänst
 • Övningsmaterial och övningstester är på engelska

Hittade du inte vad du letade efter? Vi är här för att hjälpa till!

Vänligen svara på några korta frågor så att vi kan hänvisa dig till det övningspaket som stämmer bäst överens med dina behov.

JobTestPrep är inte en del av Microsoft och är inte relaterad till dem på något sätt. Arbetsgivare, bedömningsföretag och andra varumärken tillhör respektive varumärkesinnehavare. Ingen av varumärkesinnehavarna är anslutna till JobTestPrep eller denna webbplats. JobTestPrep tillhandahåller förberedelser inför psykometriska tester. Samtliga förberedelsematerial tillhandahålls på engelska.