Att arbeta med barn, omsorg och vård

Med en åldrande befolkning växer behovet av sjukvård, vård och omsorg. I nedanstående artiklar hittar du allt du behöver veta om vad som krävs för att arbeta i vården.

Ska du snart göra ett lämplighetstest? JobTestPrep erbjuder det största utbudet av övningsprov och guider för yrkestest och personlighetstest. Våra exklusiva PrepPacks™ är avpassade för olika yrken och chefsnivåer, och är utformade i enlighet med proven från de ledande testföretagen. Missa inte chansen att skaffa en fördel över din konkurrenter. Genom att förbereda dig inför olika yrkestester och lämplighetsprov ökar du dina chanser att landa drömjobbet.

Köp fullständig tillgång nu £49

Vad ingår

  • Börja förbereda dig idag med vår fullständiga prenumeration och prestera bättre än konkurrenterna!
  • 500 övningspaket, 16 000+ frågor
  • Inlärningsverktyg, tips och betygsrapporter
  • Övningsmaterial på engelska med de senaste uppdateringarna
  • Tillgång till en databas med tusentals intervjufrågor
  • Omedelbar tillgång online: kom igång direkt!
  • Ämnen som täcks: psykometriska test, lämplighetstest, kognitiva test, yrkestest, personlighetstest, situationsbedömningar och mycket mer

Varför borde jag förbereda mig inför ett lämplighetstest?

Det finns två stora anledningar till att företag använder sig av lämplighetstester: första anledningen är att förbättra och minska personalavdelningen samt rekryteringskostnaderna och andra anledningen är att förbättra kvaliteten hos de nyanställa på ett långsiktigt sätt och minimera personalomsättningen. Tyvärr har de senaste informations- och teknologiska revolutionerna gjort rekryteringsbranschen till en nästan exakt vetenskap. Företag använder sofistikerade och rigorösa psykometriska testprocedurer för att optimera sina rekryterings- och anställningsprocesser. Enligt bedömningskonsulter kan de här testen hjälpa företag att hitta de färdigheter de letar efter hos personer som passar för jobbet och spara stora summor pengar, vilket ökar lönsamheten på lång sikt. Därför är det viktigt att du är säker på att du är förberedd på provet. Du vill säkerställa att du tar dig igenom den rigorösa rekryteringsprocessen.

Hittade du inte vad du letade efter? Vi är här för att hjälpa till!

Vänligen svara på några korta frågor så att vi kan hänvisa dig till det övningspaket som stämmer bäst överens med dina behov.

Alla bedömningsföretag som nämns på denna sida är egendom till respektive varumärkesinnehavare. Ingen av varumärkesinnehavarna är anslutna till JobTestPrep eller den här webbplatsen. JobTestPrep ger förberedelser för psykometriska tester. Samtliga förberedelsematerial tillhandahålls på engelska.