Veckans arbetsgivare 20/8 2018: WSP i Sverige

Veckans arbetsgivare är den svenska grenen av WSP. WSP Sverige har ägnat sommaren åt en rekryteringskampanj, där man uppmanat sina medarbetare att hjälpa till med rekryteringen till framför allt teknikjobb.

Rekryteringskampanj på WSP

De runt 600 WSP-medarbetare som antog utmaningen gavs extratiteln ”talent president” att lägga till sin ordinarie när de gick ut i sociala medier som Facebook och LinkedIn för att leta nya stjärnor till företaget. Rekryteringskampanjen blev en stor succé och har resulterat i närmare 300 nya anställda.

Sök jobb på WSP

WSP i Sverige har runt 4000 spridda på 50 kontor runt om i landet och deras huvudkontor finns i huvudstaden Stockholm. De arbetar med tekniska lösningar inom bland annat områdena Energi, Järnvägar och kommunikationer, Stadsplanering och Industri, och söker anställda inom positioner som ingenjör, forskare, biolog, projektledare, teknisk konsult, affärsrådgivare och många andra.

Just nu har WSP i Sverige 111 lediga tjänster och du kan söka dessa på deras karriärsida här. 

Veckans arbetsgivare

JobTestPrep har sedan 1992 varit en innovatör inom test- och anställningsförberedelser. Alla våra övningstest är interaktiva och ligger online. Varje vecka utser vi Veckans arbetsgivare till ett företag som gjort något intressant veckan som gått, gärna inom rekrytering, och som har ett större antal lediga tjänster utlysta, tjänster som vi även länkar till.

Hittade du inte vad du letade efter? Vi är här för att hjälpa till!

Vänligen svara på några korta frågor så att vi kan hänvisa dig till det övningspaket som stämmer bäst överens med dina behov.

De testföretag och andra varumärken som nämns på denna sida ägs av respektive varumärkesinnehavare. Ingen av varumärkesinnehavarna är anslutna till JobTestPrep eller den här webbplatsen. JobTestPrep erbjuder övningsmaterial inför lämplighetstester. Samtliga förberedelsematerial tillhandahålls på engelska.