Abstrakt tänkande: Testexempel och övningsfrågor - JobTestPrep
You are logged in as customer LOG OUT

Test i abstrakt tänkande

Abstrakta  resonemangstester kräver förmåga att dra  slutsatser baserat på information som tillhandahålls i form av symboler eller matriser. På dessa tester ombeds du att identifiera ett saknat objekt eller diagram som fullbordar ett visst logikmönster.

Enkelt uttryckt används ett abstrakt änkande test för att bedöma ens förmåga att förstå och analysera visuell information genom mönsterigenkänning, såväl som ens förmåga att generera hypoteser, ändra spår och kritiskt utvärdera.

Genom att använda former och bilder för att visa specifika logikmönster och / eller processer kan dessa test mäta allmän intelligens, abstrakt tänkande och hur väl du kan lösa problem.

Dessa test syftar till att minimera kulturella och pedagogiska beroenden för att ge en objektiv indikation på intellektuell potential.

Vem använder abstrakt resonemangstest?

Även om abstrakta resonemangstest administreras i flera olika format och består av olika frågestyper, är syftet med varje abstrakt resoneringstest detsamma, och ber kandidaterna visa sina färdigheter i att lösa och förutsäga de saknade delarna av olika mönster och problem .

Dessa är några av de viktigaste abstrakta resonemangbedömningarna och förläggarna:

CEB-SHL, Kenexa, Pearson, och Saville 

Hjälp: Vi sammanställt FAQ sidor (på engelska) med de vanligaste frågorna och svar. Hittar du inte svaret på din fråga, vänligen kontakta vår Kundtjänst.

Betalning - Teknisk support - Komma igång - K

Ska du ta ett test i abstrakt tänkande framöver? Öka dina chanser att få höga poäng genom att förbereda dig med JobTestPreps övningspaket. Paketet innehåller övningsprov, svarsförklaringar, studiehandledningar, och mycket mer. Börja träna redan idag.

att välja rätt övningspaket

Med så många testföretag på rekryteringsmarknaden är det inte det enklaste att hitta rätt övningstest för dina förberedelser. JobTestPrep erbjuder dig professionella övningspaket som simulerar de verkliga testen från de olika test- och rekryteringsjättarna. Våra skräddarsydda test levereras dessutom med omfattande svarsförklaringar som hjälper dig att lära dig förstå hur du hittar svaren på frågorna.

Vi lägger ungefär 350 arbetstimmar för att ta fram ett enda skräddarsytt övningstest

Samtliga våra test är resultatet av grundläggande research av våra testexperter. Dessa övningstes jämförs noga med originalet för att ge dig som kund bästa möjliga förberedelsematerial. Vi tar även in synpunkter från våra kunder, och hur de upplevt övningstesten jämfört med det verkliga test de sedan tog.

Vår återbetalningspolicy

Om du skulle vara missnöjd med våra förberedelsematerial, så kom ihåg att vår kundtjänst står redo att hjälpa dig till rätta, och inte minst – hjälp dig till rätt övningspaket och till ditt drömjobb. Så oavsett om du har tekniska svårigheter eller andra frågor så tveka inte att höra av dig. Är du på allvar missnöjd med ditt övningspaket så betalar vi tillbaka 100% av inköpssumman i enlighet med vår återbetalningspolicy. Lycka till på ditt prov!

Hjälp: Vi sammanställt FAQ sidor (på engelska) med de vanligaste frågorna och svar. Hittar du inte svaret på din fråga, vänligen kontakta vår Kundtjänst.

Betalning - Teknisk support - Komma igång - Kundtjänst

None of the trademark holders are affiliated with JobTestPrep or this website.
Behöver du hjälp frågetecken
minimera stäng
Behöver du hjälp frågetecken
Vänligen fyll i formuläret nedan och vi kommer snart att kontakta dig.
Ditt meddelande har skickats. Vi kontaktar dig inom kort.
Det gick inte att skicka ditt meddelande. Försök igen om ett par minuter.