You are logged in as customer LOG OUT

Test i abstrakt tänkande

Ska du ta ett test i abstrakt tänkande framöver? Öka dina chanser att få höga poäng genom att förbereda dig med JobTestPreps övningspaket. Paketet innehåller övningsprov, svarsförklaringar, studiehandledningar, och mycket mer. Börja träna redan idag.

att välja rätt övningspaket

Med så många testföretag på rekryteringsmarknaden är det inte det enklaste att hitta rätt övningstest för dina förberedelser. JobTestPrep erbjuder dig professionella övningspaket som simulerar de verkliga testen från de olika test- och rekryteringsjättarna. Våra skräddarsydda test levereras dessutom med omfattande svarsförklaringar som hjälper dig att lära dig förstå hur du hittar svaren på frågorna.

Vi lägger ungefär 350 arbetstimmar för att ta fram ett enda skräddarsytt övningstest

Samtliga våra test är resultatet av grundläggande research av våra testexperter. Dessa övningstes jämförs noga med originalet för att ge dig som kund bästa möjliga förberedelsematerial. Vi tar även in synpunkter från våra kunder, och hur de upplevt övningstesten jämfört med det verkliga test de sedan tog.

Vår återbetalningspolicy

Om du skulle vara missnöjd med våra förberedelsematerial, så kom ihåg att vår kundtjänst står redo att hjälpa dig till rätta, och inte minst – hjälp dig till rätt övningspaket och till ditt drömjobb. Så oavsett om du har tekniska svårigheter eller andra frågor så tveka inte att höra av dig. Är du på allvar missnöjd med ditt övningspaket så betalar vi tillbaka 100% av inköpssumman i enlighet med vår återbetalningspolicy. Lycka till på ditt prov!

Hjälp: Vi sammanställt FAQ sidor (på engelska) med de vanligaste frågorna och svar. Hittar du inte svaret på din fråga, vänligen kontakta vår Kundtjänst.

Betalning - Teknisk support - Komma igång - Kundtjänst

 

De testföretag och andra varumärken som nämns på denna sida ägs av respektive varumärkesinnehavare. Ingen av varumärkesinnehavarna är anslutna till JobTestPrep eller den här webbplatsen. JobTestPrep erbjuder övningsmaterial inför lämplighetstester. Samtliga förberedelsematerial tillhandahålls på engelska.

None of the trademark holders are affiliated with JobTestPrep or this website.
Behöver du hjälp frågetecken
minimera stäng
Behöver du hjälp frågetecken
Vänligen fyll i formuläret nedan och vi kommer snart att kontakta dig.
Ditt meddelande har skickats. Vi kontaktar dig inom kort.
Det gick inte att skicka ditt meddelande. Försök igen om ett par minuter.