Öva på Cubiks-test för anställning på AkzoNobel. Svar och förklaringar - JobTestPrep
You are logged in as customer LOG OUT

AkzoNobel och Cubiks-test

Genom noggrann research har vi på JobTestPrep kunnat ta reda på att AkzoNobel anlitar testföretaget Cubiks för att utvärdera arbetssökande. Cubiks-test erbjuder ett unikt testbatteri som mäter en kandidats numeriska förmåga, språkförståelse och förmåga till abstrakt tänkande. De erbjuder även ett personlighetstest i form av Cubiks Papi 3. Formaten i våra övningstest inför Cubiks-test varierar, vilken innebär att du får en mångsidig övning inför det verkliga testet.

Anställningsprocessen hos AkzoNobel

Akzo Nobel är som sagt en multinationell jätte, och rekryteringsprocessen kan dra ut på tiden, med åtskilliga intervjuer. Så här ser anställningsförfarandet ut:

  1. Skicka in en ansökan online: Skicka in ett uppdaterat CV och ett välformulerat följebrev.
  2. Telefonintervjuer:  Dessa är till för att sålla fram intressanta kandidater. Vanligen är det två telefonintervjuer. Den första med HR-avdelningen. Känner de sig nöjda så får du en andra telefonintervju med din potentiellt blivande chef. Vanligen sker inte dessa intervjuer samma dag.
  3. Bedömningscentrum:  Vid besöket hos bedömningscentret väntar en dag av personliga intervjuer, gruppintervjuer, presentationer och gruppövningar, eventuellt med rollspelsinslag. Besök hos bedömningscentret krävs inte för alla tjänster, men beroende på vilken position du söker hos AkzoNobel, så kan ett besök på ett bedömningscenter komma att ingå i anställningsprocessen.
  4. Anställningsintervju:  Beroende på var du befinner så kan AkzoNobel låta flyga in dig för en intervju. Intervjun tar vanligen runt en timme, och består av erfarenhets- och kunskapsfrågor såväl som frågor som söker ta reda på vad för slags person du är på arbetsplatsen.
  5. Efter intervjun:  Anställningsförfarandet hos AkzoNobel kan ofta dra ut på tiden. Om AkzoNobel uppfattar dig som en intressant kandidat så kommer de då och då att kontakta dig för att hålla dig uppdaterad om din ansökan.

Anställningsintervjuer

Vi på JobTestPrep vill att du ska känna självförtroende inför intervjun och bekväm när du väl kommer dit. Nedan listar vi tre frågor som du bör förbereda dig på att besvara på din anställningsintervju hos AkzoNobel.

  • Varför vill du arbeta för AkzoNobel?
  • Beskriv ett tillfälle när du lyckades mindre väl med ett projekt?
  • Vilka talanger och färdigheter har du som kommer att vara till hjälp i din kommande yrkesroll?
  • Beskriv och förklara ett tillfälle när du tog ett viktigt beslut utan att först inhämta godkännande från din chef?

Beroende på vilken position du söker på AkzoNobel så kan du behöva gå på en eller flera intervjuer. Vill du veta mer om olika typer av intervjuer och intervjufrågor så klickar du här.

Börja öva

Registrera dig hos JobTestPrep redan idag, och försäkra dig om att du kommer in i anställningsprocessen hos AkzoNobel perfekt förberedd, med hjälp av våra övningstester, studieguider och intervjuförberedelser.

Utöver ovan nämnda test kan ett antal andra typer av test förekomma när du söker jobb.

Blir du ombedd att ta ett test, kontakta oss så hjälper vi dig att hitta det bästa övningspaketet för dina behov: Kundtjänst

 

De testföretag och andra varumärken som nämns på denna sida ägs av respektive varumärkesinnehavare. Ingen av varumärkesinnehavarna är knutna till JobTestPrep eller den här webbplatsen.
Behöver du hjälp frågetecken
minimera stäng
Behöver du hjälp frågetecken
Vänligen fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så fort som möjligt.
Ditt meddelande har skickats. Vi kontaktar dig inom kort.
Det gick inte att skicka ditt meddelande. Försök igen om ett par minuter.