Assessio Matrigma test
You are logged in as customer LOG OUT

Förbedelse fördelar

Bygg uthållighet

Vårt moderna samhälle tenderar att överbelasta sina anställda med flera uppgifter. Arbetssökande måste genomgå prövningstester för att bygga uthållighet för själva tentamen. Det första eller andra testet kan göra att du känner dig utmattad, men ju mer du övar, desto lättare är det att klara testet. Även en längre testsekvens kommer inte längre att avskräcka dig.

Lär dig testämnen

Upprepade övningar före det verkliga testet är utformade för att identifiera vad du vet och vad du inte vet. Undersök dig själv om och om igen så att du vänjer dig med de flesta alternativ som kommer att uppstå i själva examen. Att känna till examensformatet hjälper dig att bli bekväm under kursen och använda kunskapen som kan ha försvunnit på grund av testångest.

Identifiera kunskapsgap

Det är svårt att säga vad du inte vet. Det är här tränings tester spelar in. Om resultaten från övningen visar mindre än genomsnittligt betyg kan du fokusera om dina inlärningsinsatser på den del där du är mindre bra. Flera övningstestresultat kan bekräfta att du är skicklig - eller att du behöver öka din inlärningstakt

Lindring av ångest

Ett sätt att säkerställa maximal komfort och minimal ångest är att träna. Ju oftare du övar, desto bättre kommer du att känna dig i realtid. Det är normalt att känna sig nervös för det, men du måste oroa dig för att sänka ångestnivån när du tar fler övningstest så att trycket går ner

Klara tidspressen

Du har vanligtvis en begränsad tid att genomföra en viss övning. Att göra flera övningar ger dig en verklig tidskänsla och du vet hur mycket tid du behöver spendera på varje fråga. Du har rätt timing nu

Spåra dina framsteg

Att hålla reda på framsteg i praktiken kan vara ett bra sätt att se vilka inlärningsstrategier som fungerar för dig och vilka som bör överges. Ju mer du övar, desto mer komplett kommer du att få. Anpassa inlärningslägena strategiskt till framstegsbilder

Problemområden Identifieras

Om du känner dig osäker på dina färdigheter inom ett visst område kan tränings tester hjälpa dig att identifiera problemområden, så spendera mer tid på områden som du verkligen behöver fokusera på

Håll din kunskap livande

Studier visar att eleverna tillbringar korta perioder


Hjälp regler

Matrigma testning kan vara svårt för människor som aldrig har testat sådana frågor tidigare. Det finns fem logiska regler som du behöver förstå och lära dig. 

Regel 1: steg ändring

I denna typ av matris ändras objektet vid varje steg längs raden eller kolumnen. Förändringarna kan vara på formen, antalet objekt, formens färg eller något annat.

Regel 2: Rotation

I frågor av detta slag roterar figurerna i matrisen i ett bestämt mönster över rader eller kolumner. Du måste identifiera rotationsmönstret för att kunna svara på frågan korrekt.

Regel 3: Frekvens

För sådana frågor avgör förhållandet mellan vissa egenskaper hos karaktärerna i matrisen frekvensen och / eller utseendets ordning.

Regel 4: Konstruktion

I denna typ av matris kombineras två objekt från samma rad eller kolumn för att skapa det tredje objektet. I enkla matriser kan denna kombination se ut som en enkel tilläggsekvation.

Regel 5: Rörelse

I rörelsematriser rör sig objekten (ändrar sin position) med varje steg. Vanligtvis är rörelsen med ett eller flera av figurer.


 

Vår Matrigmas paket innehåll

Mer än 500 simulering av det verkliga testet

Matrislösningsövningar

Övningar i induktivt tänkande

En omfattande studiehandbok som ägnas åt trauma (inget mer generiskt erbjudande)

Videohandledning för induktivt tänkande

Alla dessa tillsammans ger dig en fördjupad förståelse av detta unika och utmanande test.

Vårt expertteam verifierade förberedelsens effektivitet med feedback från arbetes sökande som har testat Matrigma

Expertteamet arbetat hårt för att säkerställa att du får det mest basala och uppdaterade materialet tillgängligt i online världen


De testföretag och andra varumärken som nämns på denna sida ägs av respektive varumärkesinnehavare. Ingen av varumärkesinnehavarna är anslutna till JobTestPrep eller den här webbplatsen. JobTestPrep erbjuder övningsmaterial inför lämplighetstester. Samtliga förberedelsematerial tillhandahålls på engelska. 

;
Hittade du inte vad du letade efter?
?
Behöver du hjälp frågetecken
minimera stäng
Behöver du hjälp frågetecken
Vänligen fyll i formuläret nedan och vi kommer snart att kontakta dig.
Ditt meddelande har skickats. Vi kontaktar dig inom kort.
Det gick inte att skicka ditt meddelande. Försök igen om ett par minuter.