You are logged in as customer LOG OUT

Din ansträngning

Vi uppskattar din ansträngning att lyckas genomgå företagets utvärderingstest och jobbintervju. Arbetssökningsperioden är inte lätt.

Ingen människa gillar att prövas, ingen är nöjd med att få ett jobb är relaterat till ett test, ingen gillar att bli frågad i en intervjun “vilka är dina svaga sidor?”

Den negativa inställningen till test är vanligt. De flesta sökande förstår inte förhållandet mellan testet och deras lämplighet för jobbet. Testet ses som ett irriterande, onödigt och frustrerande hinder.

Känslan av ilska kan även få några arbetssökande att säger till sig själva: "Om jag fick jobbet beroende på att lösa en numerisk testfråga, ger jag upp jobbet"

Vi förstår er och vi är här för att hjälpa genom att ge aktuell information och testsimulering.

 

Vi erbjuder ett förberedelse paket som simulerar det verkliga testet efter djupgående forskning och feedback från miljoner kunder. Varje feedback lär oss något nytt. Varje kund hjälper oss att förbättra kvaliteten på förberedelserna. Därmed hoppas vi att få dig mer säker och mindre stressad.

Förberedelse paket börjar med ett simuleringstest. Du har möjlighet att förstå vilka frågor ingår i testet. Efter simuleringen kommer dem frågor som du inte har löst korrekt igen.

Övningen inkluderar en förklaring för varje fråga, teoretiskt material och referens.
Efter det första träningspass kommer ytterligare simulerade test för att utvärdera dina framsteg.

Med korrekt besvara simulerade test, kommer känslan av självsäkerhet att öka och stärkas. Med lugnt, fokuserat, förtroende kommer du till testdagen och kan visa dina vekliga förmågor.

Vår erfarenhet från 1992 med miljoner sökande har lärt oss att förberedelser förbättrar känslan av säkerhet, möjliggör snabbare och mer korrekt svar på testfrågor, reducerar antalet fel betydligt och chanserna att få ett jobb förbättras betydligt

Hög poäng på testet kommer också även att påverka din näst kommande intervjun. Som förberedelse för din intervjun erbjuder vi hjälp från en professionell instruktör som låter dig öva olika intervjus frågor. Din Intervju och ditt testresultat kommer också att påverka din lön. Företag är villiga att betala högre löner för utestående kandidater. Om du kommer till löneförhandling med bra testresultat samt lyckats intervju blir din makt att få hög lön starkare

Vi är engagerade för din fullständiga tillfredsställelse, om förberedelsen inte hjälper dig garanterar vi en full återbetalning

Vi på JobTestPrep anstränger oss för att erbjuda dig som kund de övningstest som passar just dina behov. Vi strävar efter att erbjuda skräddarsydda övningspaket för rekryteringsprocessen i företag, myndigheter och organisationer. Vi arbetar hårt för att se till att våra PrepPack™ övningspaket är konstant uppdaterade. Våra övningspaket innehåller de allra senaste uppdateringarna baserat på marknadsundersökningar och feedback från våra användare. Vi erbjuder de bästa övningarna inför anställningsprocessen.

Välj rätt övningspaket

Granska din blivande arbetsgivares (eller rekryteringsföretaget) inbjudan till lämplighetstestet. Observera namnet på testet du kommer att ha (exempelvis Matrigma, SHL, cut-e). Notera vilken typ av test det handlar om (exempelvis personlighetstest, numerisk test eller ett test i abstrakt tänkande).

Använd sökfunktionen på högst upp till höger på JobTestPreps hemsida (det lilla förstoringsglaset) för att se om vi har information om din arbetsgivare, ditt yrke, ämnet eller bedömningsföretaget.

Om du inte vet vilket ämne du ska testas på eller vilket bedömningsföretags test du ska ta, kan du få en rekommendation från vår expertpanel.

Skillnaden mellan Enkel plan och Premiumplan

  • Enkla plan ger dig möjlighet att öva enbart med ett övningspaket under en månad. Skall du öva inom ett testområde och samtidigt har du har ont om tid så Enkel plan passar dig bäst. 
  • Premiumplan ger dig tillgång till samtliga JobTestPreps övningspaket under en tidsperiod av 6 månader. Välj Premiumplanen om du bör göra flera olika test, eller om du kommer att söka jobb hos ett större antal arbetsgivare under en tid, eller helt enkelt om du vill ha möjlighet att träna på ett stort antal test under en längre period.

Oavsett om du letar efter de vanligaste lämplighetstesten på marknaden, eller om du letar efter en specifik test som en viss arbetsgivare använder, så har du garanterat hamnat rätt! 


Lycka till med jobbsökandet! 

 

Bästsäljande övningstest i Sverige efter testtillverkare

Assessio Matrigma cut-e PI LI (PLI)  Cubiks
Talent Q Korn Ferry Hogan SHL OPQ 32
Watson-Glaser Criteria CCAT DDI IBM Kenexa
Språkfärdighetstest Personlighetstest Kognitiv förmåga Test i företagsekonomi
Numeriskt test Rekryteringsträff Deduktiv slutledningsförmåga Induktiv slutledningsförmåga

Populäraste yrkena i Sverige och de test som krävs

 

Polis

Brandman Flygvärdinna Reseledare
Pilot Busschaufför Ordningsvakt Personlig assistent
Skyddsvakt Undersköterska Revisor Chef

Populäraste arbetsgivarna i Sverige och de test som krävs

Volvo                        IKEA                                H&M Ericsson
ICA Handelsbanken PwC  Maersk
Swedbank Nordea Deloitte Finansinspektionen
MTR Nordic Alfa Laval Tobii AkzoNobel
Oriflame Eltel Miele Regeringskansliet
Securitas Electrolux Assa Abloy Autoliv
Telia Sandvik SKF Atlas Copco
Carl Bennet Nordstjernan Loomis Trelleborg
Axel Johnson Investor Saab SSAB
Scania PostNord Storaenso  

Har du frågor om hur du använder JobTestPrep eller vilka tjänster vi erbjuder, så tveka inte att kontakta oss. Vill du registera ett konto hos oss så är du välkommen att göra det nedant, och vill du surfa runt på vår webbplats så är du mer än välkommen! 

De testföretag och andra varumärken som nämns på denna sida ägs av respektive varumärkesinnehavare. Ingen av varumärkesinnehavarna är anslutna till JobTestPrep eller den här webbplatsen. JobTestPrep erbjuder övningsmaterial inför lämplighetstester. Samtliga förberedelsematerial tillhandahålls på engelska.

;
Hittade du inte vad du letade efter?
?
Behöver du hjälp frågetecken
minimera stäng
Behöver du hjälp frågetecken
Vänligen fyll i formuläret nedan och vi kommer snart att kontakta dig.
Ditt meddelande har skickats. Vi kontaktar dig inom kort.
Det gick inte att skicka ditt meddelande. Försök igen om ett par minuter.