Öva inför Cubiks-test och landa jobbet på Electrolux - JobTestPrep
You are logged in as customer LOG OUT

Electrolux

Electrolux är en global gigant inom vitvarubranschen, och säljer och tillverkar allt från kylskåp till diskmaskiner, induktionshällar och espressomaskiner, ett axplock ur en katalog på hundratals produkter. Företaget bildades för snart hundra år sedan genom en sammanslagning av företagen Elektromekaniska AB och AB Lux år 1919, och har fortfarande sitt huvudkontor i Sveriges huvudstad Stockholm, i stadsdelen Stadshagen.

Deras närmare 60 000 anställa är utspridda över jordens alla hörn, på samma sätt som deras produkter, och de anställer på löpande band till en mängd olika positioner inom management, marknadsföring, design, teknik och försäljning.

Söka jobb på Electrolux

Det enklaste sättet att hitta lediga jobb på Electrolux är att surfa in på deras hemsida och klicka fram deras karriärsida, där du antingen kan söka efter specifika typer av tjänster eller efter geografisk ort. Genomgående är att lägre positioner utannonseras på svenska, medan högre positioner annonseras ut på engelska, även när placeringen är i Sverige.

  • Skicka in CV och personligt brev via deras hemsida. Be en kunnig person att korrekturläsa först, ett företag som skapat global excellens inom vitvaror, förväntar sig excellens från sina blivande anställda.
  • En första gallring sker sedan på grundval av kandidaternas utbildning, arbetserfarenheter och övriga kompetenser, kortsagt, på grundval av inkomna CV.
  • De som passerar den första bortsållning kommer sedan, beroende på sökt position, antingen få göra en kortare telefonintervju, eller kallas direkt till intervju på plats.
  • För högre positioner måste du räkna med att göra ett eller flera lämplighetstest innan du kallas till intervju. Det går till så att du tillskickas en eller flera länkar till de olika testen som du sedan gör via webben. Electrolux använder sig världen över av Cubiks testbatteri för högre tjänster.

Cubiks-test

Cubiks är en av världens största testutvecklare för rekrytering, med ett testbatteri som bedömer kandidater för en mängd olika positioner, bland de vanligaste testen återfinns: Cubiks test för affärsverksamhet (RfB), Cubiks problemlösningsprov, Cubiks allmänna logikprov och inte minst deras berömda personlighetstest PAPI.

Dessa tester är avsedda att bedöma en kandidats färdigheter och talanger inom en mängd olika områden, från numerisk förmåga till avancerad läsförståelse och ledaregenskaper. Vårt övningspaket för anställning på Electrolux erbjuder övningstest för samtliga dessa Cubiks-test.

Öva inför intervjuer på Electrolux

Anställningsintervjuer är alltid stressiga, men genom att förbereda dig ökar du dina chanser att kunna svara på frågorna på ett avslappnat och vänligt sätt, samtidigt som du blir bättre på att framhålla dina kompetenser, erfarenheter och kunnande på ett professionellt och förtroendeingivande sätt.

Beroende på vilken tjänst du söker kan du komma att kallas till en eller flera intervjuer av olika format. Du kan läsa mer om olika intervjutyper här. Vårt skräddarsydda övningspaket för jobb på Electrolux innehåller omfattande övningsmaterial inför intervjuer.

Registrera konto

JobTestPrep är den enda webbplatsen som erbjuder övning inför alla typer av anställningar, yrken och branscher. Över 50 000 jobbsökande har redan dragit fördel av våra webbaserade övningstest, facit, svarsförklaringar och exempel. Övning ger färdighet, och färdighet är första steget mot att landa drömjobbet. Registrera ett konto hos oss och börja öva inför rekryteringen till Electrolux redan idag!

Utöver ovan nämnda test kan ett antal andra typer av test förekomma när du söker jobb.

Blir du ombedd att ta ett test, kontakta oss så hjälper vi dig att hitta det bästa övningspaketet för dina behov: Kundtjänst

 

De testföretag och andra varumärken som nämns på denna sida ägs av respektive varumärkesinnehavare. Ingen av varumärkesinnehavarna är knutna till JobTestPrep eller den här webbplatsen.
Behöver du hjälp frågetecken
minimera stäng
Behöver du hjälp frågetecken
Vänligen fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så fort som möjligt.
Ditt meddelande har skickats. Vi kontaktar dig inom kort.
Det gick inte att skicka ditt meddelande. Försök igen om ett par minuter.