Öva inför Ericsson CEB SHL-test

Få tillgång till mängder av exklusiva övningstest som hjälper dig att nå framgång i Ericssons rekryteringsprocess. Med hjälp av våra skräddarsydda övningspaket ökar du dina chanser väsentligt inför de test och intervjuer som ingår i Ericssons anställningsprocess. Läs vidare och registrera ett konto hos JobTestPrep redan idag!

Köp nu, från £39

Förbered dig inför intervjuer och test 

Planerar du att söka anställning på Ericsson? Ett jobb på Ericsson är något många drömmer om. Att navigera anställningsprocessen är dock inte det enklaste. De test du måste ta och de intervjuer du måste delta i kan visa sig bli en prövning. Det är här vi kommer in. JobTestPrep erbjuder mängder av övningstest, handledningar och intervjuguider som hjälper dig att förbereda dig. Så missa inte chansen att dra nytta av vår omfattande kunskapsdatabas, och öka dina chanser att lyckas i rekryteringsprocessen. Starta förberedelserna redan idag! 

Så här ser stegen i anställningsprocessen hos Ericsson ut:

 1. Du skickar in en ansökan online
 2. Inbjudan till intervju, via telefon eller på plats
 3. Få godkänt på CEB SHL-testet

Du måste alltså få godkänt på CEB:s SHL-lämplighetstestpaket. Antalet och typen av test du måste ta, och av vilken svårighetsgrad, beror på vilken position hos Ericsson du söker. Nedan presenterar vi de tester som du kan behöva ta när du söker en praktikplats eller ett jobb som chef, mellanchef eller ingenjör.

Olika typer av SHL-test

CEB SHL numeriskt test: I det här testet möts du av sifferdata i form av grafer eller tabeller. Efter att ha analyserat dessa data ska du besvara flervalsfrågor.

CEB SHL språkförståelsetest: Det här testet mäter din förmåga att extrahera information ur en text. Du ska läsa en kortare text och sedan avgöra om ett påstående om innehållet i texten är falskt, sant, eller om det är omöjligt att avgöra utifrån informationen i textstycket.

CEB SHL- test i logiskt tänkandet: På detta test visas du en serie symboler. Din uppgift är att upptäcka mönstret i serien och sedan svara på vilken nästa symbol i serien är, från ett antal svarsalternativ.

SHL Personlighetstest: Avsikten med det här testet är att bedöma hur väl du passar in med Ericssons värderingar och företagskultur.

SJT-test (Situational Judgement Test): Detta är ett test i konflikthantering. I testet presenteras olika arbetsplats-scenarier, och din uppgift är att gradera ett antal lösningsalternativ från det bästa till det sämsta.

Anställningsintervjuer

Under Ericssons rekryteringsprocess kommer du att behöva gå på ett antal intervjuer. Det finns ett antal olika typer av intervjuer av varierande svårighetsgrad. Klicka här för mer information om de olika typerna av intervjuer och hur de fungerar.

Du bör verkligen ta chansen att nyttja våra tjänster. Genom att registrera dig får du tillgång till detta och mer därtill:

 • Gör våra övningstester och få dem poängsatta.
 • Intervjuförberedelser anpassade till dina behov.
 • Grundliga svarsförklaringar för den händelse du skulle få problem med ett test eller en intervju.

Med hjälp av JobTestPrep ökar du dina chanser att landa en anställning på Ericsson rejält! Vi ger dig möjligheten att förbereda dig inför CEB:s SHL-prov med mängder av övningstest. Med vårt övningsmaterial kan du dessutom förbereda dig inför de olika Ericsson-intervjuer du kommer att behöva gå på. Sist men inte minst får du grundliga svarsförklaringar. Du kan välja att endast öva på ett test eller en intervjutyp, eller du kan välja vårt skräddarsydda Ericsson-paket, som innehåller allt övningsmaterial du behöver för att landa ditt drömjobb på Ericsson. Registrera dig nu!

Vad ingår?

 • 100+ övningsprov som simulerar SHL-test
 • 2300+ övningsfrågor och exempel
 • 14 videotutorials
 • Övningstest för språklig, numerisk, induktiv och deduktiv förmåga
 • Omedelbar åtkomst online, öva 24/7
 • Handledningar, tips och poängrapporter
 • Kundtjänst i världsklass
 • Övningsmaterial och övningstester är på engelska

Hittade du inte vad du letade efter? Vi är här för att hjälpa till!

Vänligen svara på några korta frågor så att vi kan hänvisa dig till det övningspaket som stämmer bäst överens med dina behov.

De testföretag och andra varumärken som nämns på denna sida ägs av respektive varumärkesinnehavare. Ingen av varumärkesinnehavarna är anslutna till JobTestPrep eller den här webbplatsen. JobTestPrep erbjuder övningsmaterial inför lämplighetstester. Samtliga förberedelsematerial tillhandahålls på engelska.