Öva inför Aon cut-e test och intervjuer för anställning på H&M hos oss - JobTestPrep
You are logged in as customer LOG OUT

Att öva inför cut-e-test och intervju på H&M

 

H&M är en arbetsplats som många tycker verkar intressant och spännande. Själva anställningsprocessen kan dock verka svår för den som inte förberett sig. De test du måste få godkänt på och de intervjuer du måste gå på kan göra många sökande nervösa. Men det finns en lösning på det. Låt JobTestPrep hjälpa till att förbereda dig.

Vi erbjuder mängder av övningspaket inför anställning, som innehåller guider, övningsprov och intervjufrågor. Med hjälp av dessa övningar ökar du dina chanser att bli anställd rejält. Ge JobTestPrep en chans redan idag! Anställningsförfarandet på H&M består av en online-ansökan, att passera ett test och att gå på en eller flera intervjuer. Så här de fungerar det:

  1. Skicka en ansökan online. Kontrollera att ditt CV är välskrivet och uppdaterat. Skicka med ett följebrev som förklarar varför du är intresserad av positionen och varför just du skulle vara perfekt för jobbet. Se till att följebrevet inte blir för långt, en halv sida räcker.
  2. Gå igenom en telefonintervju. Detta är en tämligen kort intervju för att sålla fram kandidater till anställningsintervjun.
  3. Gå på en personlig anställningsintervju.
  4. Passera cut-e-testet.

Anställningsintervjuer

Rekryteringsprocessen hos H&M innebär att du måste delta i ett antal intervjuer. Hur många och vilka intervjuer beror på vilken tjänst hos H&M du söker. Det finns ett antal olika typer av intervjuer av varierande svårighetsgrad. Klicka här för mer information om de olika typerna av intervjuer och hur de fungerar.

Olika typer av cut-e-tester

Cut-e-test har olika nivåer och fokuserar på olika områden. De vanligaste testen är det numeriska testet och språkförståelsetestet.

  • Numerisk förståelse: På det här testet bedöms dina grundläggande matematiska kunskaper liksom din förmåga att ta in och orientera dig bland relativt stora mängder data på kort tid. Testet består av sex sidor data presenterade i grafer eller tabeller. Varje fråga refererar till någon av tabellerna och består av ett påstående om de data som presenteras. Din uppgift är att hitta rätt graf eller tabell, och sedan svara på om påståendet är sant eller falskt, eller om informationen för att avgöra det saknas. Testet består av 37 frågor som måste besvaras på 12 minuter.
  • Språkförståelse: Detta test mäter din förmåga att förstå och analysera komplicerad information i textformat. Flertalet tester i språkförståelse presenterar en enda längre text. I cut-e-testet måste du däremot läsa flera kortare texter samtidigt. Varje stycke presenteras på en separat sida, vilket innebär att endast ett stycke i taget är synligt.

    Frågorna består av påståenden som du ska bedöma utifrån det relevanta textstycket. Påståendet kan vara sant eller falskt, eller det kan vara så att textstycket inte innehåller tillräckligt med information för att avgöra det. För att komma fram till rätt svar måste du inte bara dra korrekta slutsatser utifrån textstyckena, du måste dessutom hitta den sida som innehåller den relevanta informationen. Du har 12 minuter på dig att bedöma sammanlagt 49 påståenden.

Registrera konto

Du borde definitivt testa våra tjänster. Med JobTestPrep ökar du dina chanser att få det jobb du söker på H&M. Vi erbjuder mängder av övningstester liksom förberedelsematerial inför anställningsintervjuer. Vi erbjuder dessutom ett specialanpassat övningspaket riktat till dig som söker jobb på H&M. Det innehåller enligt vår uppfattning allt du behöver för att framgångsrikt ta dig igenom H&M:s rekryteringsprocess. Vi har till och med ett komplett övningspaket för dig som ska ta ett cut-e-test, som innehåller betydligt fler test än bara de för numerisk och språklig förståelse. Ta en titt på vad vi har att erbjuda och registrera dig redan idag!

Utöver ovan nämnda test kan ett antal andra typer av test förekomma när du söker jobb.

Blir du ombedd att ta ett test, kontakta oss så hjälper vi dig att hitta det bästa övningspaketet för dina behov: Kundtjänst

De testföretag och andra varumärken som nämns på denna sida ägs av respektive varumärkesinnehavare. Ingen av varumärkesinnehavarna är knutna till JobTestPrep eller den här webbplatsen.
Behöver du hjälp frågetecken
minimera stäng
Behöver du hjälp frågetecken
Vänligen fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så fort som möjligt.
Ditt meddelande har skickats. Vi kontaktar dig inom kort.
Det gick inte att skicka ditt meddelande. Försök igen om ett par minuter.