You are logged in as customer LOG OUT

IBM IPAT testet

ibm

 

IPAT testet är IBM:s eget rekryteringstest, och det är det är ett svårt test. Genom att öva med vårt skräddarsydda övningspaket inför IPAT så bekantar du dig med testet och de krav det ställer och ökar dina chanser att klara det med glans. Frågorna i övningspaketet simulerar frågor och format på det verkliga testet, vilket ger dig chansen att förbereda dig på bästa sätt.

IPAT Deltest

IPAT-testet är ett av de svåraste rekryteringstesterna på marknaden. Testet består av tre deltest, men du måste vanligen endast ta två av dem. IBM IPAT är ett test på tid, och varje fråga på testet har en tidsgräns på 2 minuter och 15 sekunder. Formatet är utformat för att skapa stress för testtagaren, och under dessa förhållanden är det inte det enklaste att svara korrekt på frågorna.

Deltestet med sifferserier innehåller runt 20 frågor av varierande svårighet. Men den genomsnittliga svårighetsgraden för samtliga frågor är högre än vad du vanligen stöter på i numeriska test. Uppgifterna består i att identifiera matematiska mönster och fylla i saknade siffror och tal. IBM:s deltest i numerisk analys består av 20 problemlösningsfrågor. Dessa frågor varierar i svårighetsgrad från nybörjarnivå till avancerad nivå. IPAT-testet täcker ett antal matematiska ämnen, inklusive:

  • Grundläggande algebra
  • Enhetsomvandlingar av mått och vikter
  • Bråk
  • Beräkningar på förhållandet hastighet/avstånd/tid
  • Relationer

Gratis övningsfråga inför IBM IPAT

Jeanette sitter på en lokala puben och dricker en White Russian. Denna cocktail består vanligen av kaffelikör (40–50%), grädde (10–25%) och vodka. Vodkan innehåller 40% alkohol och kaffelikören innehåller 10% alkohol. Om hela drinken består av 200 ml, hur mycket alkohol konsumerar Jeanette och hon dricker upp hela drinken (i ml)?

Mellan 28ml-50ml

Mellan 28ml-48ml

Mellan 24ml-42ml

Mellan 30ml-48ml

Mellan 30ml-50ml

Registrera konto

IPAT är ett mycket svårt test. Dessutom får du räkna med att behöva konkurrera med mängder av andra kandidater. IBM är ett världsföretag och de får hundratals ansökningar för varje utlyst tjänst. Det innebär att ”godkänt” på testet inte räcker, du måste får en riktigt hög poäng för att ha en chans. Det bästa sättet att får en hög poäng är att öva och åter öva. JobTestPreps övningspaket inför IBM:s IPAT test garanterar att du får ett försprång fram konkurrenterna. Registrera ett konto och börja öva redan idag!

 

Hjälp: Vi sammanställt FAQ sidor (på engelska) med de vanligaste frågorna och svar. Hittar du inte svaret på din fråga, vänligen kontakta vår Kundtjänst.

Betalning - Teknisk support - Komma igång - Kundtjänst

 

De testföretag och andra varumärken som nämns på denna sida ägs av respektive varumärkesinnehavare. Ingen av varumärkesinnehavarna är anslutna till JobTestPrep eller den här webbplatsen. JobTestPrep erbjuder övningsmaterial inför lämplighetstester. Samtliga förberedelsematerial tillhandahålls på engelska.

None of the trademark holders are affiliated with JobTestPrep or this website.
Behöver du hjälp frågetecken
minimera stäng
Behöver du hjälp frågetecken
Vänligen fyll i formuläret nedan och vi kommer snart att kontakta dig.
Ditt meddelande har skickats. Vi kontaktar dig inom kort.
Det gick inte att skicka ditt meddelande. Försök igen om ett par minuter.