You are logged in as customer LOG OUT


Vad ingår?

 • 2019 års utgåva
 • 2 fullängds övningstest som simulerar Matrigma-test
 • Ytterligare 4 symbolövningar
 • 1 studiehandledning till Matrigma
 • 11 extra övningar i induktiv slutledningsförmåga
 • 1 videotutorial i induktiv slutledningsförmåga
 • En mängd frågor på symbolserier och rutnät
 • Detaljerade förklaringar av frågor och svar
 • Praktiska poängrapporter
 • Säker betalning
 • Omedelbar åtkomst online, öva 24/7
 • Förstklassig kundtjänst
 • Matrigma-testet finns tillgängligt på svenska. Övriga övningsmaterial och övningstester är på engelska


Om

ICA-koncernen

ICA är en av Sveriges största koncerner inom dagligvaror och livsmedel, och driver därutöver Apoteket Hjärtat-kedjan och heminredningskedjan Hemtex. Moderbolaget ICA Gruppen omsatte förra året 106 miljarder kronor och har 22 000 anställda. Det innebär att ICA är en utmärkt arbetsgivare för dig som vill göra karriär. Men som alltid med jätteföretag så är rekryteringsprocessen inte så helt enkel att ta sig igenom.

Söker du en tjänst på nivån butikschef eller högre så kan du behöva gå på ett antal intervjuer, och dessutom måste du ta ett Matrigma-test som mäter din allmänna kognitiva förmåga. Låt oss hjälpa dig med förberedelserna! JobTestPrep erbjuder olika övningspaket som hjälpder dig att öva inför lämplighetstest och intervjuer, med mängder av tidtagna övningstest, facit, exempel och studiehandledningar. Registrera ett konto och börja öva redan idag!

Anställningsprocessen på ICA

 1.  Registrera ett konto på ICA Gruppens hemsida, och leta reda på den tjänst som intresserar dig bland de lediga jobb som listas.
 2. Skicka in en ansökan online med ett bifogat CV och ett personligt brev. Se till att ditt CV är uppdaterat och anpassat för tjänsten du söker, och att ditt personliga brev är kortfattat, artigt och ger svar på frågan: Varför söker du just denna tjänst och varför är du lämpad för den?
 3. Beroende på vilken tjänst du sökt följer sedan en eller flera intervjuer, för att utröna om du kommer att passa in på arbetsplatsen och i företagskulturen.
 4. Slutligen måste du även passera ett Matrigma-test.

Intervjuer

Beroende på vilken position du söker på ICA kommer du att kallas till en eller flera intervjuer, som kan komma att ske via telefon, videochatt eller på plats med din blivande chef och/eller HR-personal. JobTestPrep erbjuder övningar och tips inför olika typer av intervjuer. Vill du veta mer om vårt övningspaket för anställlningsintervjuer och de olika intervjutyperna så klickar du här.

 

Vad är ett Matrigma-test?

Matrigma är ett test som mäter din kognitiva förmåga, din förmåga till logiskt tänkande och din talang för att snabbt dra induktiva slutsatser. Flertalet frågor är i formen av matriser som innehåller serier av symboler, som förändras enligt ett visst mönster.

Din uppgift är att upptäcka mönstret och sedan välja vilken symbol bland ett antal svarsalternativ som kommer näst i serien. Matrigma är ett icke-verbalt test, vilket innebär att det kan mäta den sökandes så kallade flytande intelligens, oavsett den sökandes utbildningsbakgrund, eller sociala eller kulturella bakgrund. Du kan läsa mer om Matrigma-testet genom att klicka här.

Registrera konto hos JobTestPrep

Att göra test och gå på anställningsintervjuer är en stressig hantering, och det blir inte enklare om det dessutom är så att ditt drömjobb står på spel. Men det finns ett sätt att minska stressen och öka ditt lugn och ditt självförtroende när det väl är dags: Förbered dig!

Sedan starten har vi på JobTestPrep hjälpt över 50 000 människor att hitta anställning med hjälp av våra övningspaket för lämplighetstest, personlighetstest och intervjuer. Så missa inte chansen att öva med oss. Våra facit och djuplodande svarsförklaringar, liksom tips och strategier, gör att du kan lära dig förstå testet i grunden, och veta vad som väntar vid testtillfället. Så registrera ett konto redan idag!

 

 

De testföretag och andra varumärken som nämns på denna sida ägs av respektive varumärkesinnehavare. Ingen av varumärkesinnehavarna är anslutna till JobTestPrep eller den här webbplatsen. JobTestPrep erbjuder övningsmaterial inför lämplighetstester. Samtliga förberedelsematerial tillhandahålls på engelska.

 

 

Relaterade länkar

Hittade du inte vad du letade efter?
?
Behöver du hjälp frågetecken
minimera stäng
Behöver du hjälp frågetecken
Vänligen fyll i formuläret nedan och vi kommer snart att kontakta dig.
Ditt meddelande har skickats. Vi kontaktar dig inom kort.
Det gick inte att skicka ditt meddelande. Försök igen om ett par minuter.