Sök jobb hos Nike och klara deras lämplighetstest - JobTestPrep
You are logged in as customer LOG OUT

Nike

Nike är segerns gudinna i grekisk mytologi och således ett ganska självklart namn på ett företag som säljer sportutrustning. Företaget drog igång 1971 och anställer numer över 74 000 personer jorden runt i en mängd olika positioner, från butikssäljare till chefer och programutvecklare

Söka jobb på Nike

Nike är en mycket populär arbetsgivare, och du får räkna med att konkurrensen om utlysta lediga tjänster är stenhård, oavsett vilket jobb det är du söker. Du hittar lediga jobb på Nike på företagets karriärsida, varifrån du även skickar in din ansökan efter att du skapat ett konto. Beroende på vilken tjänst du söker så ingår ett eller flera lämplighetstest i rekryteringsprocessen. Nedan listar vi de test du kan vara tvungen att ta.

  • Excel-test, som är ett test som bedömer dina kunskaper i Microsoft-programmet Excel. Du kan läsa mer om MS Office-test här. Numeriska test som bedömer din förmåga att ta till dig och analysera information som presenteras i siffror, liksom att göra beräkningar. Du hittar mer information om numeriska test här.
  • Test i abstrakt tänkande och ickeverbala test i kognitiv förmåga som mäter din generella intelligens och din förmåga till logiskt tänkande. Du hittar mer information om den typen av test genom att klicka här.
  • Språkfärdighetstest som mäter din förmåga att ta in information i skriftlig form och dra slutsatser från denna information. Mer info om språkfärdighetstest hittar du här.
  • SJT-test i konflikthantering bedömer hur du kommer att handla i olika kritiska situationer på arbetsplatsen. Du hittar utförlig information om konflikhanteringstest här.

Skulle du i samband med rekryteringsprocessen hos Nike störa på någon annan typ av rekryterinsgtest än de ovan nämnda, så kontakta oss, så hjälper vi dig att hitta det övningspaket du behöver.

Öva inför anställningsintervjun

Att gå på intervjuer är självfallet nervöst för de allra flesta, men genom att förbereda dig ordentligt kan du minsta stressen vid intervjutillfället. Vårt övningspaket för anställning på Nike innehåller ett mycket stort övningsmaterial för intervjuer, med över 7 000 potentiella intervjufrågor och svarsförklaringar.

Typiska intervjufrågor inkluderar:

  • Beskriv en svaghet och en styrka hos dig som person, och berätta om två tillfällen där de kommit i dagen på en arbetsplats.
  • Har du någonsin startat en konversation med en fullständig främling, och i sådana fall, hur gick det till?
  • Har du någonsin översett ett projekt som gick helt fel, och i sådana fall, vad gjorde du för att åtgärda det?

Registrera konto

Att landa ett jobb på Nike är inte det enklaste. Men genom att öva ordentligt inför test och intervjuer så ökar du dina chanser att ta dig vidare i rekryteringsprocessen. Vårt skräddarsydda övningspaket för anställning på Nike innehåller mängder av övningstest, liksom poängrapporter där du kan gå igenom frågorna en i taget med tillgång till utförliga svarsförklaringar och facit.

Och med hjälp av intervjuövningarna får du chansen att förbereda dina svar på krångliga frågor. Övning ger dessutom inte bara färdighet, det höjer dessutom ditt självförtroende, vilket gör dig mer avslappnad vid testtillfället. Så registrera ett konto redan idag, och börja öva inför test och intervjuer hos Nike!

Utöver ovan nämnda test kan ett antal andra typer av test förekomma när du söker jobb.

Blir du ombedd att ta ett test, kontakta oss så hjälper vi dig att hitta det bästa övningspaketet för dina behov: Kundtjänst

De testföretag och andra varumärken som nämns på denna sida ägs av respektive varumärkesinnehavare. Ingen av varumärkesinnehavarna är knutna till JobTestPrep eller den här webbplatsen.
Behöver du hjälp frågetecken
minimera stäng
Behöver du hjälp frågetecken
Vänligen fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så fort som möjligt.
Ditt meddelande har skickats. Vi kontaktar dig inom kort.
Det gick inte att skicka ditt meddelande. Försök igen om ett par minuter.