You are logged in as customer LOG OUT


Vad ingår?

 • De senaste uppdateringarna 2019
 • Ett fullständigt övningstest som simulerar det verkliga PAPI-testet
 • 50 övningar för enskilda personlighetsdrag
 • Studieguiden PAPI Theory
 • Studieguiden Professionals Profiles
 • Studieguiden Culture Fit
 • Facit med utförliga svarsförklaringar
 • Direkt åtkomst online
 • Säker betalning
 • Förstklassig kundtjänst
 • Övningsmaterial och övningstester är på engelska


Om

PAPI 3

PAPI 3 är ett av Cubiks lämplighethetstest, och betraktas allmänt som ett av branschens bästa personlighetstest. Testet hjälper till att bedöma en kandidats eller anställds personlighet och arbetsplatsbeteende. Dessutom hjälper det arbetsgivare att identifiera relevanta kandidater liksom utveckla befintliga anställda.

PAPI 3 finns tillgängligt i en mängd olika format, liksom på ett stort antal språk. Två mycket specifika test är de som bedömer sökande till chefspositioner, liksom sökande till säljarpositioner. PAPI-testet används dock för en mängd olika positioner, liksom som underlag för intervjun

Personlighetsdrag på PAPI-testet

PAPI 3 mäter 22 olika personlighetsdrag som delas in i sju nyckelområden som i sin tur är länkade till de fem faktorerna i den så kallade femfaktormodellen. Dessa nyckelområden delas sedan in i olika arbetsrelaterade egenskaper enligt nedan:

Engagemang Genomslag och drivkrafter Organisation och struktur Interaktion Arbetsförmåga Fattning
Förmåga att stödja chefer och mellanchefer Förmåga att prestera Förmåga att slutföra arbetsuppgifter Förmåga att relatera till andra människor Direkthet Känslomässig balans
Fokus på arbetet Förmåga att influera andra Känsla för regler och rättesnören Socialt harmonisk Arbetstakt Optimism
 - Ledarskap Känsla för detaljer Behov av tillhörighet Besluttagarförmåga Grundläggande stabilitet
 -  Behov av uppmärksamhet Planeringsförmåga  -  -  -
 - - Organisationsförmåga  -  -  -

Övningspaket för PAPI

JobTestPreps övningspaket för Cubiks PAPI består av ett fullständigt övningstest som simulerar det verkliga PAPI-testet, liksom tre studiehandledningar, som tillsammans garanterar att du är fullständigt förberedd inför testtillfället.

Vår studiehandledning i PAPI-teori analyserar och förklarar testets skalor, format och uppgifter, liksom testets funktioner för Roller respektive Behov. Handboken Professional Profile går in på olika positioner, och låter dig veta vilka roller eller tjänster du skulle vara mest lämpad för baserat på resultatet av övningstestet.

Du tar reda på detta genom att först göra övningstestet, och sedan jämföra dina resultat med handboken. Handboken upplyser dig även om vilka personlighetsdrag som gör dig lämpad för olika yrken och positioner. Studieguiden Motivation and Culture Fit är en extra handbok som beskriver din kompatibilitet med olika yrkespositioner och företag utifrån dina testresultat.

Öva inför Cubiks PAPI personlighetstest

Genom att lära dig om personlighetstest, dess frågor och format, så skaffar du dig en känsla för hur de fungerar, och slipper bli överraskad på testdagen. Du skaffar dig dessutom en förståelse för vilka frågor som testar vilka egenskaper, och kan på så sätt framhäva dina bästa sidor genom att anpassa dina svar.

Registrera konto

Vårt övningstest som simulerar det verkliga PAPI-testet, liksom studieguiderna, erbjuder djuplodande insikter i hur testet fungerar, de teorier det bygger på, möjliga fallgropar och tips på hur du lyckas på testet. Våra professionella övningar maximerar dina chanser att lyckas på testet, och ger dig en inblick i vilka egenskaper du bör framhålla på testet, och vilka du ska undvika. Registrera ett konto och börja öva redan idag, och lycka till!

 

 

De testföretag och andra varumärken som nämns på denna sida ägs av respektive varumärkesinnehavare. Ingen av varumärkesinnehavarna är anslutna till JobTestPrep eller den här webbplatsen. JobTestPrep erbjuder övningsmaterial inför lämplighetstester. Samtliga förberedelsematerial tillhandahålls på engelska.

Hittade du inte vad du letade efter?
?
Behöver du hjälp frågetecken
minimera stäng
Behöver du hjälp frågetecken
Vänligen fyll i formuläret nedan och vi kommer snart att kontakta dig.
Ditt meddelande har skickats. Vi kontaktar dig inom kort.
Det gick inte att skicka ditt meddelande. Försök igen om ett par minuter.