You are logged in as customer LOG OUT

PAPI 3

pers

 

PAPI 3 är ett av Cubiks lämplighethetstest, och betraktas allmänt som ett av branschens bästa personlighetstest. Testet hjälper till att bedöma en kandidats eller anställds personlighet och arbetsplatsbeteende. Dessutom hjälper det arbetsgivare att identifiera relevanta kandidater liksom utveckla befintliga anställda.

PAPI 3 finns tillgängligt i en mängd olika format, liksom på ett stort antal språk. Två mycket specifika test är de som bedömer sökande till chefspositioner, liksom sökande till säljarpositioner. PAPI-testet används dock för en mängd olika positioner, liksom som underlag för intervjun

Personlighetsdrag på PAPI-testet

PAPI 3 mäter 22 olika personlighetsdrag som delas in i sju nyckelområden som i sin tur är länkade till de fem faktorerna i den så kallade femfaktormodellen. Dessa nyckelområden delas sedan in i olika arbetsrelaterade egenskaper enligt nedan:Övningspaket för PAPI

JobTestPreps övningspaket för Cubiks PAPI består av ett fullständigt övningstest som simulerar det verkliga PAPI-testet, liksom tre studiehandledningar, som tillsammans garanterar att du är fullständigt förberedd inför testtillfället.

Vår studiehandledning i PAPI-teori analyserar och förklarar testets skalor, format och uppgifter, liksom testets funktioner för Roller respektive Behov. Handboken Professional Profile går in på olika positioner, och låter dig veta vilka roller eller tjänster du skulle vara mest lämpad för baserat på resultatet av övningstestet.

Du tar reda på detta genom att först göra övningstestet, och sedan jämföra dina resultat med handboken. Handboken upplyser dig även om vilka personlighetsdrag som gör dig lämpad för olika yrken och positioner. Studieguiden Motivation and Culture Fit är en extra handbok som beskriver din kompatibilitet med olika yrkespositioner och företag utifrån dina testresultat.

Papi-3-explanation

Engagemang

Förmåga att stödja chefer och mellanchefer - Fokus på arbetet

Genomslag och drivkrafter

Förmåga att prestera - Förmåga att influera andra - Ledarskap - Behov av uppmärksamhet

Organisation och struktur

Förmåga att slutföra arbetsuppgifter - Känsla för regler och rättesnören - Känsla för detaljer – Planeringsförmåga

Interaktion

Förmåga att relatera till andra människor - Socialt harmonisk - Behov av tillhörighet

Arbetsförmåga

Direkthet – Arbetstakt – Besluttagarförmåga

Fattning

Känslomässig balans – Optimism - Grundläggande stabilitet

Öva inför Cubiks PAPI personlighetstest

Genom att lära dig om personlighetstest, dess frågor och format, så skaffar du dig en känsla för hur de fungerar, och slipper bli överraskad på testdagen. Du skaffar dig dessutom en förståelse för vilka frågor som testar vilka egenskaper, och kan på så sätt framhäva dina bästa sidor genom att anpassa dina svar.

Registrera konto

Vårt övningstest som simulerar det verkliga PAPI-testet, liksom studieguiderna, erbjuder djuplodande insikter i hur testet fungerar, de teorier det bygger på, möjliga fallgropar och tips på hur du lyckas på testet. Våra professionella övningar maximerar dina chanser att lyckas på testet, och ger dig en inblick i vilka egenskaper du bör framhålla på testet, och vilka du ska undvika. Registrera ett konto och börja öva redan idag, och lycka till!

Hjälp: Vi sammanställt FAQ sidor (på engelska) med de vanligaste frågorna och svar. Hittar du inte svaret på din fråga, vänligen kontakta vår Kundtjänst.

Betalning - Teknisk support - Komma igång - Kundtjänst

 

De testföretag och andra varumärken som nämns på denna sida ägs av respektive varumärkesinnehavare. Ingen av varumärkesinnehavarna är anslutna till JobTestPrep eller den här webbplatsen. JobTestPrep erbjuder övningsmaterial inför lämplighetstester. Samtliga förberedelsematerial tillhandahålls på engelska.

None of the trademark holders are affiliated with JobTestPrep or this website.
Behöver du hjälp frågetecken
minimera stäng
Behöver du hjälp frågetecken
Vänligen fyll i formuläret nedan och vi kommer snart att kontakta dig.
Ditt meddelande har skickats. Vi kontaktar dig inom kort.
Det gick inte att skicka ditt meddelande. Försök igen om ett par minuter.