Öva inför Matrigma-test och intervjuer för anställning på Swedbank - JobTestPrep
You are logged in as customer LOG OUT

Swedbank

Vill du ta ett kliv uppåt i karriären? Swedbank är en av Sveriges största och äldsta banker, och en anställning hos dem skulle helt klart vara ett steg i rätt riktning. Att få jobb där är inte det allra enklaste dock. Swedbank är en populär arbetsgivare och många konkurrerar om de utlysta tjänsterna. För att ta dig fram i konkurrensen måste du möta intervjuerna med självförtroende, liksom få ett gott resultat på det obligatoriska Matrigma-testet.

Låt JobTestPrep hjälpa dig med förberedelserna! Vi erbjuder mängder av övningstest inför Matrigma-testet, liksom intervjuförberedelser, tips och förklaringar av frågor och svar. Öva med oss och öka dina chanser att bli anställd på Swedbank! Beroende på vilken typ av tjänst du söker så kan ansökningsförfarandet ta en del tid i anspråk.

Under rekryteringsprocessen måste du ta ett Matrigma-test, liksom gå på ett antal intervjuer. Matrigma-testet och intervjuerna är till för att avgöra om du besitter de talanger som den tjänst du söker kräver. En del positioner på Swedbank kräver naturligtvis vissa specifika kunskaper, men det finns även förmågor som alla anställda på Swedbank måste ha, som exempelvis:

  • Organisationsförmåga och förmåga att prioritera mellan olika arbetsuppgifter
  • Noggrannhet och god förmåga till effektiv tidshantering
  • God kommunikationsförmåga och interpersonell skicklighet

Vad är ett Matrigma-test?

Anställningsprocessen hos Swedbank inkluderar ett obligatoriskt Matrigma-test. Matrigma-test mäter vad som ofta kallas "flytande intelligens", det vill säga en persons förmåga till problemlösning, logiskt tänkande och förmågan att hantera ny information snabbt.

Intressant nog är Matrigma-testet helt icke-verbalt, vilket innebär att förkunskaper, erfarenhet, utbildning eller sociokulturell bakgrund inte har någon inverkan på ditt testresultat. Du har 40 minuter på dig att slutföra testet, och frågornas svårighetsgrad ökar efter hand. Du kan läsa mer om Matrigma-test genom att klicka här.

Anställningsintervjuer

Komplexiteten och längden på anställningsintervjuer på Swedbank varierar en hel del beroende på vilken tjänst du söker. Du kan komma att kallas till olika typer av intervjuer, från telefonintervjuer till Skype-intervjuer eller traditionella anställningsintervjuer på plats. Du kan läsa mer om olika intervjuer och få tips om vad du ska tänka på genom att klicka här.

Registrera konto

Rekryteringsprocessen hos Swedbank kan bjuda på en del svårigheter. Att få godkänt på Matrigma-testet är inte det enklaste, och även intervjuerna kan vara krävande. Så varför stressa över det när du kan förbereda dig i lugn och ro? Med hjälp av JopTestPrep och våra övningstest kan du slipa din förmåga att tänka logiskt, och med hjälp av våra djuplodande analyser av frågor och svar kommer du att anlända till Matrigma-testet med självförtroende. Vi erbjuder dig ett paket med mängder av övningsprov, lösningsstrategier och förberedelser samt övningar inför intervjuer. Vi hjälper dig landa ditt drömjobb - registrera ett konto hos JobTestPrep redan idag!


Utöver ovan nämnda test kan ett antal andra typer av test förekomma när du söker jobb.

Blir du ombedd att ta ett test, kontakta oss så hjälper vi dig att hitta det bästa övningspaketet för dina behov: Kundtjänst

De testföretag och andra varumärken som nämns på denna sida ägs av respektive varumärkesinnehavare. Ingen av varumärkesinnehavarna är knutna till JobTestPrep eller den här webbplatsen.
Behöver du hjälp frågetecken
minimera stäng
Behöver du hjälp frågetecken
Vänligen fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så fort som möjligt.
Ditt meddelande har skickats. Vi kontaktar dig inom kort.
Det gick inte att skicka ditt meddelande. Försök igen om ett par minuter.