You are logged in as customer LOG OUT

Sebastians framgångsberättelse


Sebastian hade precis tagit sin universitetsexamen, och var inriktad på att med examen i hand söka sig till Deloittes graduate-program. Han gjorde sin research på Google, men hittade inte mycket lite nyttig information innan han hittade JobTestPrep…


"En av de stora utmaningarna för att landa jobbet på Deloitte var att jag var tvungen att klara av tre test," berättar Sebastian. "Det var svårt att få tag på övningsmaterial inför dessa test, eftersom de produceras av SHL, som erbjuder ett mycket begränsat antal exempelfrågor på sin sajt. Annat övningsmaterial fanns endast i bokform, vilket var opraktiskt med tanke på att själva provet görs på dator, vilket ger en helt annan känsla." "JobTestPrep" fortsätter han, "gav mig möjlighet att lägga massor av tid på att öva, fräscha upp våra kunskaper, och se till att jag kunde fokusera, och verkligen förstå testprocessen och vad jag hade att vänta mig på testdagen."


Sebastian nämner framför allt JobTestPreps högkvalitativa som ett av skälen till att han fick jobbet.


"För mig var möjligheten att gå igenom steg för steg i samtliga test, och verkligen förstå vilken nivå jag befann mig på, liksom faktumet att övningspaketet var obegränsat, var det absolut bästa med JobTestPreps övningsmaterial," förklarar han. "De erbjöd ett mycket brett utbud av olika testfrågor, och möjligheten att ta om testet ett obegränsat antal gånger, var något som var viktigt i mina förberedelser."
Och Sebastian är bara en av många som nåt framgång i karriären med hjälp av våra övningsmaterial.


"Jag rekommenderar JobTestPrep till alla min kompisar som ska söka graduate-positioner, och samtliga har lyckats landa riktigt bra jobb."
JobTestPrep gav Sebastian möjligheten att öppna dörrar och sticka ut under rekryteringsprocessen, och hans testresultat gjorde att han skiljde ut sig från övriga kandidater.


"Hade jag missat det här jobbet på Deloitte, så hade jag inte jobbat på en av världens bästa konsultfirmor, kunnat sätta upp det på CV:t, något som jag kommer att ha massiv nytta av den dagen jag söker mig vidare till andra arbetsgivare i framtiden", noterar Sebastian. "JobTestPreps övningar var avgörande för att landa den här möjligheten."

 

Behöver du hjälp frågetecken
minimera stäng
Behöver du hjälp frågetecken
Vänligen fyll i formuläret nedan och vi kommer snart att kontakta dig.
Ditt meddelande har skickats. Vi kontaktar dig inom kort.
Det gick inte att skicka ditt meddelande. Försök igen om ett par minuter.