You are logged in as customer LOG OUT

Karens framgångsberättelse


Karen arbetade som veterinärsassistent när hon bestämde sig för att ta ett kliv vidare i yrkeslivet och bli ambulanssjukvårdare.
Karen kände dock till att för att bli det kräves det att hon fick godkänt på ett antal matematiska test. Och tyvärr hade matte aldrig varit hennes starka sida.

"Jag har aldrig varit bra på matematik", berättar hon. "På matteproven i gymnasiet gjorde jag alltid dåligt ifrån mig, och skolledningen föreslog till och med att jag kanske borde avbryta mina mattestudier."

Som tur var upptäckte hon JobTestPreps övningstest i numerisk förmåga, och kunde därmed gå till intervjuerna med ökat självförtroende.

"De frågor som JobTestPrep förberedde mig inför var av exakt samma typ som de jag senare stötte på vid intervjuerna och testerna", förklarar Karen. ”Svarsförklaringarna var till stor nytta för mig, och möjligheterna att gå igenom lösningarna och öva i min egen takt".

Och efter några veckor av övning med de numeriska övningstesterna började hon se resultat.

"JobTestPrep hjälpte mig att landa jobbet några veckor efter jag skickade in mina ansökningar. Jag gick på två intervjuer och erbjöds faktiskt bägge positionerna”.

Karen berättar att hon är mycket nöjd med arbetet som ambulanssjukvårdare, liksom att hon numer känner trygg med sina matematikkunskaper.
“Matematik är ett viktigt inslag i arbetet, och efter de övningar jag gick igenom innan testet, känner jag mig betydligt tryggare när det kommer till matte”.

"Som någon som hoppade av matematik redan i gymnasiet, så känner jag mig mycket nöjd med detta", lägger hon till.
Karen rekommenderar JobTestPrep, och säger att hon hade "haft stora problem" att få godkänt på de numeriska testen utan JobTestPreps högkvalitativa övningsmaterial.

 

Behöver du hjälp
stäng
Behöver du hjälp
Vänligen fyll i formuläret nedan och vi kommer snart att kontakta dig.
Ditt meddelande har skickats. Vi kontaktar dig inom kort.
Det gick inte att skicka ditt meddelande. Försök igen om ett par minuter.