You are logged in as customer LOG OUT

Aarons framgångsberättelse

Aaron visste från första början att han vill sikta på en karriär inom finanssektorn, och att han för att lyckas var tvungen att ta saken i egna händer.

"Jag ansökte till ett program i juni 2011" berättar Aaron. "Det gällde en position på KPMG, en de så kallade Big 4 inom redovisning."

Dessa jättar inom redovisning tar inte in vem som helst, och Aaron visste att han skulle bli tvungen att bevisa att han hade vad som krävdes för att ha en chans att landa en position hos KPMG, inte minst med tanke på hans ungdom.

Med en snabb Google-sökning hittade han JobTestPreps övningspaket för KPMG och deras test i numerisk och språklig förmåga.

"Jag köpte övningspaketet från JobTestPrep och fick tillgång till ett antal övningstest", säger han. "Övningspaketet erbjöd dessutom svarsförklaringar, och erbjöd ett antal lösningsstrategier, liksom ett antal andra resurser som hjälpte mig förbereda mig för det verkliga testet." 

När det var dags att ta testet anlände Aaron med fullt förtroende för sin förmåga. "De övningstest jag tog var på precis rätt nivå, och innebar att jag kände mig trygg när det väl blev dags att ta det riktiga testet", förklarar han, "så det var inga överraskningar när jag väl tog testet.”

Han var speciellt nöjd med bredden på JobTestPreps övningsresurser, och att detta gav honom utmärkta möjligheter att fräscha upp kunskaper och förbereda sig.

"JobTestPreps databas med övningar var oerhört stor", berättar Aaron. "Detta innebar att jag kunde lägga mycket tid på övningar, vilket var till mycket stor hjälp."

Det var knappast överraskade att Aaron fick jobbet. Och han anser att det är JobTestPreps förtjänst inte bara att han klarade testerna, utan även för att gett honom en rejäl skjuts i karriären.

Fem år efter att Aaron landade jobbet, rekommenderar han fortfarande JobTestPrep till nära och kära. "Jag rekommenderade senaste JobTestPrep till min flickvän, som för närvarande söker olika graduate-program”.

 

 

Behöver du hjälp
stäng
Behöver du hjälp
Vänligen fyll i formuläret nedan och vi kommer snart att kontakta dig.
Ditt meddelande har skickats. Vi kontaktar dig inom kort.
Det gick inte att skicka ditt meddelande. Försök igen om ett par minuter.