You are logged in as customer LOG OUT

Danielles framgångsberättelse


Danielle hade just flyttat från USA till Storbritannien. Det var i början av 2015 och hon letade febrilt efter ett jobb. Hon hittade en jobbannons för en position som tjänsteman på en myndighet, som krävde att den sökande skulle göra ett test online. Men hon hade svårt att hitta information om vad testet innebar.


"Jobbannonsen innehöll inte den information jag behövde”, berättar Danielle. "Men så enkelt är det ju sällan.”
Hon bestämde sig för att söka information på nätet. "Jag letade efter sätt att förbereda mig, och få godkänt på testet, och då hittade jag JobTestPrep."


Enligt Danielle var det en lyckträff att få tillgång till JobTestPreps resurser. Hon fick tillgång till övningstest i konflikthantering som gav henne tillgång till exempelfrågor på ”faktiska scenarier som baserades på arbetssituationer”. Hon tillägger att "de övningstest hon kunde öva på stämde helt överens med vad som sedan kom på det verkliga testet."
Danielle berömmer särskilt JobTestPreps informativa innehåll och anpassade övningspaket för hennes framgång.


“Att få möjlighet att förstå vilka krav testet skulle ställa och vad som krävdes för att få godkänt var kritiskt", säger hon. ”Tack vare JobTestPreps övningstest lyckades jag få anställningen."


Danielle jobbar fortfarande på den brittiska myndigheten och stortrivs. Och hon rekommenderar JobTestPrep till andra som behöver ta lämplighetstest i samband med en rekrytering.


"Jag rekommenderar definitiv JobTestPrep," säger Danielle. "Jag skulle rekommendera alla som ska ta ett liknande test att vända sig till dem."

 

 

Behöver du hjälp
stäng
Behöver du hjälp
Vänligen fyll i formuläret nedan och vi kommer snart att kontakta dig.
Ditt meddelande har skickats. Vi kontaktar dig inom kort.
Det gick inte att skicka ditt meddelande. Försök igen om ett par minuter.