You are logged in as customer LOG OUT

Prakashs framgångsberättelse

Prakash hade byggt upp en framgångsrik karriär inom IT-sektorn, men när möjligheten att söka ett jobb på en myndighet som IT-chef presenterade sig, bestämde sig Prakash för att lämna den privata sektorn för den offentliga sfären.

I likhet med många andra myndighetsjobb, var Prakash tvungen att ta ett antal psykometriska test i samband med rekryteringen. Inte helt förvånande var han oroad över svårigheterna med att passera dessa test på ett bra sätt. Som tur var ledde en snabb Internetsökning på ”Öva inför psykometriska test” honom till JobTestPrep.

Han köpte en passande PrepPack™ och blev mycket nöjd med sina resultat.

"Övningspaketet var synnerligen användbart", säger han. "Jag övade säkert 14–15 timmar på övningstesten. Kvaliteten på JobTestPreps material och de omfattande svarsförklaringarna var kritiska för mina möjligheter att förstå ämnena och skaffa en förståelse för hur testet fungerar.”

När Prakash väl tog det verkliga testet så blev han positivt överraskad över att se att frågorna på testet stämde helt överens med de övningstest från JobTestPrep som han förberett sig med. "Deras övningsfrågor gav den perfekta förberedelsen för rekryteringstestet som myndigheten gav mig", berättar han.

Prakash framhåller att de poäng han fick på övningstesten stämde perfekt överens med de poäng han sedan fann på det verkliga testet.

“Övningstesten hjälpte mig verkligen att förbereda mig inför testet, och förklaringar och poängresultat på dem stämde helt med mina resultat på det verkliga testet.”

Prakash arbetar visserligen inom samma roll, med skillnaden att han numer arbetar inom det offentliga, men han understryker att JobTestPrep hjälpte honom att ta nästa steg i karriären.

"Jag är mycket nöjd med JobTestPrep," noterar han. "Jag hade stor nytta av JobTestPrep och rekommenderar dem gärna till alla som söker jobb."

 

Behöver du hjälp
stäng
Behöver du hjälp
Vänligen fyll i formuläret nedan och vi kommer snart att kontakta dig.
Ditt meddelande har skickats. Vi kontaktar dig inom kort.
Det gick inte att skicka ditt meddelande. Försök igen om ett par minuter.