Sök jobb på AcadeMedia

Funderar du på en karriär på AcadeMedia? Sveriges största utbildningsföretag är alltid på jakt efter nya talanger, men de ställer höga krav på sina medarbetare. Inte minst måste du klara av ett testbatteri från cut-e för att ens kallas till intervju. Genom att ta hjälp av våra övningstest inför cut-e-test så ökar du dina chanser att landa jobbet hos AcadeMedia. Registrera ett konto hos JobTestPrep och börja öva redan idag!

Köp nu, från £ 39

Om AcadeMedia

AcadeMedia är med god marginal Sveriges största privata utbildningsföretag. Företaget arbetar i hela utbildningskedjan och erbjuder utbildning från förskola till vuxengymnasium. AcadeMedia har drygt 15 000 anställda och deras skolor utbildar runt 160 000 människor per år, från småbarn till vuxenelever. Under AcadeMedia hittar du klassiska varumärken inom utbildning som Hermods, Pysslingen, Vittra och Eductus. AcadeMedia anställer kontinuerligt allt ifrån skolsköterskor till förskollärare, vaktmästare, kockar och självfallet lärare på grundskole- och gymnasienivå inom samtliga ämnen.

Anställningsprocessen på AcadeMedia

Det enklaste sättet att söka jobb på AcadeMedia är att surfa in på deras hemsida och sedan vidare in på deras ”Jobba hos oss”-sida där alla lediga jobb listas. Sedan går det till enligt följande:

 • Skicka in ditt CV och personligt brev. Se till att du tydligt motiverar varför du vill ha just den tjänsten på just den platsen. AcadeMedia bryr sig mycket om personlig motivation och drivkrafter. Be en kompis att korrekturläsa bägge – särskrivningar eller stavfel imponerar inte när du söker en lärartjänst.
 • Om AcadeMedia tycker att du verkar vara en intressant kandidat så kommer de att skicka ett mejl med en länk till ett eller flera lämplighetstest på testportalen mapTQ. AcadeMedia använder sig av testbatteriet från cut-e. Beroende på vilken tjänst du söker så kan du behöva ta cut-e:s test i induktiv slutledningsförmåga, deras test i verbal analys eller deras test i numerisk förmåga. Du kan läsa mer om cut-e-test här.
 • kommer du vidare efter testen så väntar en eller flera intervjuer. Den första intervjun sker vanligen via telefon, och går du vidare så väntar intervjuer på plats med chefer och HR-personal. Intervjuer är inte det enklaste för många människor. Vill du veta mer om olika typer av intervjuer och hur du kan förbereda dig så klickar du här.
 • Det sista steget i AcadeMedias rekrytering är referenstagning. För vanliga anställningar krävs två referenser, varav minst en ska vara en före detta chef. När det gäller chefstillsättningar kräver AcadeMedia tre referenser. Se till att du förberett dina referenser på att de kommer att bli uppringda.

Registrera konto

JobTestPrep är nätets enda resurs som erbjuder övningstest som simulerar samtliga stora testföretags tester, komplett med steg-för-steg-läge eller tidtagningsläge online, och med utförligt facit och svarsförklaringar för samtliga frågor. Så ta chansen att öva inför ditt cut-e-test inför anställning på AcadeMedia, och förbättra dina chanser att landa drömjobbet! Registrera ett konto och börja öva redan idag!

Vad ingår?

 • Simulation av cut-e-testerna
 • Hundratals praktiska frågor, med svar och förklaringar
 • Lösningstips, videohandledningar, övningar och mer
 • Direkt 24/7 online-åtkomst
 • De senast uppdaterade övningsmaterialet
 • Facit med utförliga svarsförklaringar
 • Säker betalning
 • Förstklassig kundtjänst
 • Övningsmaterial och övningstester är på engelska

Hittade du inte vad du letade efter? Vi är här för att hjälpa till!

Vänligen svara på några korta frågor så att vi kan hänvisa dig till det övningspaket som stämmer bäst överens med dina behov.

De testföretag och andra varumärken som nämns på denna sida ägs av respektive varumärkesinnehavare. Ingen av varumärkesinnehavarna är anslutna till JobTestPrep eller den här webbplatsen. JobTestPrep erbjuder övningsmaterial inför lämplighetstester. Samtliga förberedelsematerial tillhandahålls på engelska.