Hjälp era studenter landa sitt första jobb

Hjälp dina studenter till framgång när de ska ut och söka sina första jobb genom att förbereda dem inför rekryteringstest. Gör som mängder av andra utbildningsinstitutioner som samarbetar med JobTestPrep. Vi är ett företag som specialiserat oss på att förbereda kandidater inför de lämplighetstest som möter dem i olika rekryteringsprocesser, och vi har till dags dato hjälp över 500 000 jobbsökare att lyckas på sina test.

Hjälp dina studenter till framgång med våra PrepPacks™

Oavsett om du arbetar som karriärrådgivare eller inom HR, så vet du att lämplighetstest av olika typer blivit en allt viktigare del rekrytering. Och det är här JobTestPrep kan hjälpa till. Vi erbjuder övningspaket inför personlighetstest och färdighetstest inom logik, kognitiv förmåga, numerisk förståelse, engelsk språkförståelse och mängder av andra områden.

Flertalet högskolestudenter vaknar upp dagen efter examen med en ganska klar idé om vad de vill göra, men mindre säkra på hur de kan ta sig dit. Ofta slösar de månader på en jobbsökarprocess som kunde blivit betydligt kortare ifall de hade haft tillgång till föreberedelseresurser för just den typ av position de sökte.

Vi vill hjälpa era studenter att erövra arbetsmarknaden från dag ett efter att de börjar söka jobb.

Vi erbjuder nedanstående för att hjälpa dig med det:

  1. Kraftigt rabatterade övningsmaterial baserade på era behov.
  2. Rabattkuponger och specialerbjudanden för era studenter.
  3. Samarbeten kring event och övningar.
  4. Högkvalitativa övningstest och studievägledningar.

Skicka oss ett mail så kontaktar vi er! Du når oss på info@jobtestprep.com