Samarbeta med JobTestPrep - rekryterare och HR-konsulter

Om JobTestPrep

JobTestPrep har samarbetat med rekryteringskonsulter och -företag i många år, och vi har hjälpt fler än 500 000 arbetssökanden att öva inför olika typer av rekryteringstest. Och i och med att dessa lämplighetstest blir allt vanligare vid anställningsförfaranden kan våra PrepPack™ övningspaket erbjuda mervärde till ditt företag på ett antal olika sätt.

 


Samarbeten - Rekryterare och HR

Vi erbjuder dig tillgång till våra övningstest på Internet, som låter dina kandidater förbereda sig inför de vekliga testen, liksom inför intervjuerna. Detta garanterar att dina kandidater kommer att anlända till testet väl förberedda, och prestera väl på såväl test som intervjuer. Vi ger dig även möjlighet att erbjuda våra tjänster till ett rabatterat pris, och erbjuda dem tillsammans med de tjänster du erbjuder i övrigt. Du kan även välja att bli en affiliate-partner. Det innebär att när en av dina kandidater behöver ta ett test, så skickar du dem en länk till oss, och får en kommission på försäljningen.

När sedan din kandidat excellerar på testet så ökar chanserna att just din kandidat landar jobbet, vilket innebär att du kan se fram emot ännu en kommission.

Vi erbjuder även rabattkuponger, vilket innebär att du kan erbjuda dina kandidater ett rabatterat pris på våra övningspaket om de väljer att anlita dina tjänster.

 


Intresserad? Kontakta oss! 

Vi är alltid intresserade av nya möjligheter och samarbeten! Kontakta oss på info@jobtestprep.com

 

 

 

 

 

 

 

;
Hittade du inte vad du letade efter?
?