Öva inför Aon cut-e-test för jobb på AcadeMedia - JobTestPrep

Cut-e-squares

Cut-e-squares är ett integritetstest som syftar till att identifiera individer som är benägna till kontraproduktivt arbete
beteende (CWB), dvs att göra saker som strider mot arbetsgivarnas intressen.

Testet är baserat på antagande att i samma situation kommer vissa människor att engagera sig i CWB, medan andra inte kommer att göra det.
Testet omfattar en modell av situationella faktorer som bidrar till sannolikheten att man kommer att göra det engagera sig i amorellt beteende. Dessa faktorer är:


• Distraktion
• Tvetydighet
• Leda
• Likgiltighet
• Opportunism
• Ytlighet

Varje faktor tillämpar ett unikt tryck på individen och kräver ett personligt attribut för att motstå det trycket. En individ möter ovanstående situationella faktorer som kan leda till att han engagerar sig i amorellt beteende. Testet mäter därför om en individ har egenskaper och egenskaper nödvändigt för att motstå dessa situationella faktorer och undvika att begå fel handlingar.

AcadeMedia

AcadeMedia är med god marginal Sveriges största privata utbildningsföretag. Företaget arbetar i hela utbildningskedjan och erbjuder utbildning från förskola till vuxengymnasium. AcadeMedia har drygt 15 000 anställda och deras skolor utbildar runt 160 000 människor per år, från småbarn till vuxenelever.

Under AcadeMedia hittar du klassiska varumärken inom utbildning som Hermods, Pysslingen, Vittra och Eductus. AcadeMedia anställer kontinuerligt allt ifrån skolsköterskor till förskollärare, vaktmästare, kockar och självfallet lärare på grundskole- och gymnasienivå inom samtliga ämnen.

Anställningsprocessen på AcadeMedia

Det enklaste sättet att söka jobb på AcadeMedia är att surfa in på deras hemsida och sedan vidare in på deras ”Jobba hos oss”-sida där alla lediga jobb listas. Sedan går det till enligt följande:

  • Skicka in ditt CV och personligt brev. Se till att du tydligt motiverar varför du vill ha just den tjänsten på just den platsen. AcadeMedia bryr sig mycket om personlig motivation och drivkrafter. Be en kompis att korrekturläsa bägge – särskrivningar eller stavfel imponerar inte när du söker en lärartjänst.
  • Om AcadeMedia tycker att du verkar vara en intressant kandidat så kommer de att skicka ett mejl med en länk till ett eller flera lämplighetstest på testportalen mapTQ. AcadeMedia använder sig av testbatteriet från cut-e. Beroende på vilken tjänst du söker så kan du behöva ta cut-e:s test i induktiv slutledningsförmåga, deras test i verbal analys eller deras test i numerisk förmåga. Du kan läsa mer om cut-e-test här.
  • kommer du vidare efter testen så väntar en eller flera intervjuer. Den första intervjun sker vanligen via telefon, och går du vidare så väntar intervjuer på plats med chefer och HR-personal. Intervjuer är inte det enklaste för många människor. Vill du veta mer om olika typer av intervjuer och hur du kan förbereda dig så klickar du här.
  • Det sista steget i AcadeMedias rekrytering är referenstagning. För vanliga anställningar krävs två referenser, varav minst en ska vara en före detta chef. När det gäller chefstillsättningar kräver AcadeMedia tre referenser. Se till att du förberett dina referenser på att de kommer att bli uppringda.

Börja öva

JobTestPrep är nätets enda resurs som erbjuder övningstest som simulerar samtliga stora testföretags tester, komplett med med utförligt facit och svarsförklaringar för samtliga frågor. Så ta chansen att öva inför ditt cut-e-test inför anställning på AcadeMedia, och förbättra dina chanser att landa drömjobbet! Registrera ett konto och börja öva redan idag!

Utöver ovan nämnda test kan ett antal andra typer av test förekomma när du söker jobb.

Blir du ombedd att ta ett test, kontakta oss så hjälper vi dig att hitta det bästa övningspaketet för dina behov: Kundtjänst

De testföretag och andra varumärken som nämns på denna sida ägs av respektive varumärkesinnehavare. Ingen av varumärkesinnehavarna är knutna till JobTestPrep eller den här webbplatsen.