Öva inför rekryteringsprocessen hos Adecco

Planerar du att söka jobb hos Adecco? Det är en populär arbetsgivare och konkurrensen om de lediga jobben är hård. Anställningsprocessen kräver att du gör bra ifrån dig på en eller flera intervjuer, liksom att du klarar ett Matrigma-test och ett personlighetstest från testleverantören Assessio. JobTestPrep erbjuder övningstest inför de begåvningstest och personlighetstest m.m. du behöver ta. Du kan även dra nytta av vårt förberedelsematerial inför intervjuprocessen och öka dina chanser att landa drömjobbet. Registrera ett konto och börja öva redan idag!

Adecco (Assessio) PrepPack™

Test, övningsmaterial och svarsförklaringar på svenska: 

  • Klassiska Matrigma övningstest och extra övningar
  • Adaptive Matrigma övningstest
  • Diagnostiskt Matrigma-test för att se din nivå
  • Personlighetstest liknande MAP
  • Profileringstest
  • Intervjuförberedelser (denna del är på engelska)

Mobilvänligt PrepPack™ | 24/7

 

Totalt
Hej! Jag heter Sara och är produktansvarig hos JobTestPrep Sverige. Har du frågor om Adecco test får du gärna kontakta mig.

Innehåll

Anställningsprocessen på Adecco

Anställningsprocessen på Adecco kan vara krävande. Företaget är väldens största inom bemanningsbranschen, och bara dess svenska bolag omsatte 2,8 miljarder kronor år 2015. De ställer med andra ord höga krav på sina anställda. För en anställning måste ta klara ett Matrigma-test, och beroende på position, gå igenom ett antal intervjuer. Specifika kunskapskrav varierar förstås, beroende på det jobb du söker, men nedanstående förmågor krävs från samtliga Adeccos anställda.

  • Förmåga att kommunicera effektivt och samarbeta inom ett team
  • Förmåga att arbeta i en miljö där det undan
  • Förmåga att hållla flera bollar i luften och hålla deadlines

Adeccos samarbete med Assessio - Matrigma-test och personlighetstest

Matrigma

Adecco samarbetar med den stora testleverantören Assessio och när du söker jobb hos Adecco behöver du bl.a. genomföra ett Matrigma-test. Matrigma är ett så kallat matristest, där uppgiften är att känna igen mönster och komplettera symbolserier i rutmönster. Det är ett icke-verbals test, vilken innebär att det inte är beroende av språkkunskaper, och att kulturell eller utbildningsmässig bakgrund inte spelar någon roll för möjligheterna att få ett bra resultat. 

Adecco använder sig till största delen av Adaptiva Matrigma-test som är 12 minuter långt och ökar i svårighetsgrad när du svarar rätt medan det går ner i svårighetsgrad på den aktuella nivån när du svarar fel på frågor. Vi på JobTestPrep har ett Adaptive Matrigma övningstest där du kan testa dina kunskaper så gott det går inför testet du kommer att behöva ta. De klassiska Matrigma-övningarna kommer självklart även dem vara dig till nytta. 

Personlighetstest

Det andra stora testet du kommer behöva göra för ett jobb med- eller via Adecco är ett personlighetstest. Assessios relevanta personlighetstest heter MAP. Vi erbjuder ett stort generiskt personlighetstest (på svenska) som är baserat på samma teori som MAP (femfaktormodellen/the Big 5 Model) och du tjänar självklart på att köpa vårt paket för att få tillgång även till denna del av förberedelserna. Du väljer profil efter det yrke du söker och svarar på frågor. Det viktiga är såklart att lära sig hur du skall svara på personlighetstest för att visa arbetsgivaren att du passar hos dem. Därför har vi en guide och ett test, plus personlighetsprofilering.

Intervjuer hos Adecco

Du kan förvänta dig att bli kallad till en eller flera intervjuer hos Adecco, och det kan komma att handla om telefonintervjuer, Skype-intervjuer eller intervjuer på plats hos företaget. Hur många intervjuer och av vilken typ beror på vilken position du sökt. Tumregeln är att ju högre position, ju fler intervjuer. Du kan läsa mer om olika intervjutyper och våra intervjuförberedelser här.

Börja öva

Att öva inför Matrigma-testet resulterar garanterat i bättre resultat på det verkliga testet och ökar dina chanser att landa det jobb du sökt på Adecco. Så missa inte chansen att öka dina chanser, registrera ett konto hos JobTestPrep och börja öva redan idag!

Utöver ovan nämnda test kan ett antal andra typer av test förekomma när du söker jobb.


Blir du ombedd att ta ett annat test i samband med en jobbansökan, kontakta oss så hjälper vi dig att hitta det bästa övningspaketet för dina behov: Kundtjänst