Öva inför Nordeas rekryteringstest och gå vidare i rekryteringen

JobTestPrep hjälper dig med förberedelserna inför det Aon cut-e test som krävs för anställning på Nordea. Vi ger dig den extra skärpa du behöver för att lyckas i konkurrensen. Öka dina chanser att få tjänsten du sökt och inled ett nytt kapitel i din karriär. Få omedelbar tillgång till våra övningstest, guider och mycket mer!

Nordea PrepPack™

Test och övningsmaterial är på engelska och svenska:

 • Övningstest som simulerar Aon cut-e test scales:
  numerical, eql, verbal, cls, tmt, lct, lt-e, lt-se, clues (informationshantering)
 • Studieguider med förklaringar och lösningmetoder för
 • Facit med svarsförklaringar
 • Personlighetstest och profilering

 

NU med ytterligare ett Aon Scales Numerical Test (finans) på svenska!

 

Mobilvänligt PrepPack™ | 24/7

Totalt
Hej! Jag heter Sara och är produktansvarig hos JobTestPrep Sverige. Har du frågor om vårt Nordea test får du gärna kontakta mig

Innehåll

Testförberedelser för Nordea Cut-e test online

Drömmer du om en karriär på Nordea? Du kanske redan sökt en tjänst där, eller rent av blivit kallad till en intervju? Då är det hög tid att du börjar förbereda dig så att du får ditt drömjobb och kan starta nästa kapitel i karriären. Nordea kan komma att kräva att kandidater ett antal olika test som en del av anställningsprocessen, med du kommer garanterat att behöva ta cut-e testen. 

Börja öva redan idag med våra skräddarsydda övningstest som simulerar de verkliga Aon cut-e testen. Samtliga test innehåller såväl svar som pedagogiska svarsförklaringar. Övningspaketet har hjälpt tusentals kandidater i sina rekryteringsprocesser.

Exempel på övningstest som ingår i vårt övningspaket:

 • Induktiv logik
 • Numerisk förmåga
 • Verbala test
 • Språkförståelse
 • Informationshantering
 • Personlighetstest (vårt generiska Big5 personlighetstest och profilering)

Anställningsprocessen hos Nordea

 1. Skicka in en online-ansökan för den tjänst som intresserar dig.
 2. Anställningsintervju. Vanligen måste du gå på en eller två intervjuer med chefer och/eller personal från HR-avdelningen. Avsikten med intervjun är att bedöma hur väl du kommer att passa in i din framtida arbetsgrupp, liksom med Nordeas företagskultur. Samt naturligtvis om du har de kvalifikationer som krävs. Du måste vara beredd att besvara frågor om dina styrkor och svagheter, dina framtidsplaner och självklart även frågor om hur väl din kompetensprofil matchar positionens kravspecifikation.
 3. Arbetsrelaterade test. För vissa positioner kan det krävas att du gör ett arbetsrelaterat test, exempelvis ett färdighetstest eller ett personlighetstest. Dessa test är avsedda att bedöma din lämplighet för den tjänst du sökt. Du får alltid feedback på dina testresultat och testen administreras av kvalificerade HR-personer.

Vad är ett cut-e-test?

Övningspaketet för cut-e scales-test (ibland kallade AON-test) erbjuder fullständiga övningstest, ingående svarsförklaringar och automatiska poängrapporter. Dessutom ingår ytterligare förberedelsematerial som hjälper dig att fräscha upp dina numeriska, språkliga och logiska kunskaper och förmågor. Genom att lösa problemen i övningspaketet ökar du din förmåga att lösa testproblemen snabbt och korrekt.

Övningspaketet förser dig med samtliga resurser du behöver för att förbereda dig inför testtillfället, med hjälp av skräddarsydda övningstest som simulerar de verkliga cut-e-testen. Vårt team av experter bekräftar effektiviteten av våra övningstest och håller dem konstant uppdaterade, med hjälp av feedback från såväl marknad som våra kunder.

Vi arbetar hårt för att kunna förse dig med det mest uppdaterade övningsmaterialet på nätet. Mycket riktigt har vi också fått mycket höga betyg från fler än 200 av våra kunder på Trustpilot och har samarbeten med brittiska toppuniversitet som Oxford and Cambridge.

Anställningsintervjuer

Rekryteringsprocessen hos Nordea innebär att du måste gå på ett delta i ett antal intervjuer. Beroende på vilken tjänst du söker finns ett antal olika typer av intervjuer av varierande svårighetsgrad. 

Varför välja JobTestPrep?

Vi ger dig snabb och enkel tillgång till hundratals övningstest online. Vi erbjuder över 560 frågor spridda på 15 olika test. Du får tillgång till uppdaterade frågor som hjälper dig att förbereda dig för det riktiga testet, tillsammans med grundliga svarsgenomgångar och förklaringar av olika strategier för att lösa frågorna. 

Övningspaketen är omfattande och hjälper dig att klara test på olika nivåer, från vanliga arbeten till chefsposter på mellan- eller beslutsfattarnivå. Vi har kort sagt satt ihop ett unikt online-verktyg som hjälper dig att lyckas med alla sorters psykometriska test, färdighetsprov och bedömningar. Registrera dig redan idag!


Utöver ovan nämnda test kan ett antal andra typer av test förekomma när du söker jobb.

Blir du ombedd att ta ett test, kontakta oss så hjälper vi dig att hitta det bästa övningspaketet för dina behov: Kundtjänst