Arbeta med oss och tjäna mer än 25% på varje sälj

Arbetar ditt företag eller din organisation med jobbsök, rekrytering eller psykometriska test?

Vill ni erbjuda era kunder/medlemmar fler än hundra olika test?

Om svart är JA gå med i vårt  affiliate-program!

JobTestPrep

JobTestPrep har hjälpt hundratusentals kandidater till olika positioner att förbättra sina testpoäng med hjälp av våra skräddarsydda övningspaket, så kallade PrepPacks™. De senaste 25 åren har vi varit den främsta resursen när de kommer till övningar inför rekryterings- och färdighetstest.

Varför samarbeta med JobTestPrep?

Hos oss kan du tjäna en provision på upp till 50%.

Vi erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster som gjort oss till branschens populäraste destination för den som vill öva på rekryteringstest inför anställningsförfaranden. Vårt dedikerade affiliate-team hjälper dig marknadsföra våra produkter mot dina kunder eller läsare, och att maximera din provision.

Tack vare vår hypermoderna programvara för spårning affiliate-köp kan vi ge dina kunder 45 dagar innan de genomför köpet.

Vad vi erbjuder:

  • Provision på SAMTLIGA köp som resulterar från en länk till oss på din webbplats, och alltså inte bara från den specifika produkt du länkar till.
  • Incitamentsprogram för att åstadkomma höga, dagliga trafikvolymer.
  • Dedikerad account management som hjälper dig att får ut mesta möjliga av vårt affiliate-program.
  • Oberoende provisionsuppdateringar i realtid.
  • Månatliga utbetalningar och rapporter om prestation och prestanda. Tips för optimering.
  • Upp till 50% provision på samtliga köp som instigeras via din webbplats.

Vanliga frågor

När du går med som affiliate hos oss så får du ett unikt affiliate-konto där vi kan spåra de försäljningar du genererar. I slutet av varje månad räknar vi samman din provision och skickar dig pengarna. Vi skickar dig även en försäljnings- och prestandarapport som hjälper dig maximera dina resultat.


Nej. Pengar rör sig bara bara åt ett håll: Från oss till dig.


Ja. Vi erbjuder övningar på nätet, så du måste ha en webbplats från vilken du kan skicka potentiella kunder till oss. Om du vill jobba som affiliate till oss måste du ha en webbplats så att vi kan spåra vilka sälj du genererar, och betala dig för dessa.


Din webbplats målgrupp bör vara arbetssökande till den typ av jobb som kräver test vid rekryteringen. Det kan handla om akademiker, chefer, butikschefer, poliser, ordningsvakter och så vidare. I Sverige kräver dessutom samtliga bemanningsföretag att kandidater tar ett personlighetstest eller liknande. Har du en webbplats om handlar om något annat, men som du tror att det skulle kunna fungera på, så hör av dig så kan vi diskutera möjligheterna till samarbete.


Vi undviker alltid högljudd reklam som kan skada din sajts SEO-ranking, och du kommer att ha fullständig kontroll över allt material som läggs upp på din webbplats. Många av våra affiliates har noterat positiva SEO-effekter på grund av vårt marknadsföringsarbete.


Javisst, ju fler desto bättre! Ju fler länkar du lägger upp, desto fler möjligheter till försäljning och till större provisioner.


Vi använder programvara för spårning från tredje part. Du skapar länkar som är unika för ditt affiliate-konto, och dessa spåras sedan automatiskt. Du kan oberoende av oss logga in på ditt konto när du vill och följa dina prestationer.


För mindre summor föredrar vi att använda PayPal. Kommer du upp i stora mängder försäljningar så är vi villiga att ta hänsyn till andra preferenser.


Så länge din webbplats är relevant för våra produkter så samarbetar vi gärna med dig.


Gå med nu

Vi är alltid på jakt efter nya, duktiga affiliates. Skicka oss ett mail så återkommer någon från vårt affiliate-team tlll dig så fort som möjligt: info@jobtestprep.com