cut-e test: övningsfrågor & exempel - JobTestPrep
You are logged in as customer LOG OUT

Cut-e scales test

Numerisk förmåga

Detta test simulerar det cut-e numeriska förmåganstestet. Den består av 37 frågor och är 12 minuter lång.

Testet bedömer din förmåga att hämta information och dra logiska slutsatser från numeriska data som presenteras i tabeller och diagram. Informationen är organiserad i sex flikar. Varje flik innehåller en enda tabell eller diagram. Du kan bara visa en flik i taget, men du kan flytta fram och tillbaka mellan dem så många gånger du behöver.


Tabellerna och diagrammen beskriver alla ett företag med namnet Flying Colors, vilken typ du måste ta reda på själv under testet. Varje fråga presenterar ett uttalande som hänvisar till en av flikarna. Din uppgift är att välja relevant flik, granska innehållet och bestämma om uttalandet är sant, falskt eller kanske den tillhandahållna informationen är otillräcklig för att avgöra något sätt. Kom ihåg:

- Ett SANT-uttalande måste bekräftas i sin helhet av den relevanta fliken.
- Ett FALSE-uttalande måste åtminstone delvis motsägas av den relevanta fliken.
- Ett CANNOT SAY-uttalande är ett som du varken kan bekräfta eller motbevisa på grundval av den relevanta fliken.

Se till att du bara baserar dina svar på informationen i flikarna.

Verbal Ability 

Detta test simulerar cut-e Verbal Ability Test. Den består av 49 frågor och är 12 minuter lång.

Testet bedömer din förmåga att hämta information och dra logiska slutsatser från muntliga data. Informationen är organiserad i sex flikar. Varje flik innehåller en kort text uppdelad i 3-4 avsnitt. Du kan bara visa en flik i taget, men du kan flytta fram och tillbaka mellan dem så många gånger du behöver.


Alla texter beskriver ett visst företag, namnet och typen du måste ta reda på själv under testet. Varje fråga presenterar ett uttalande som hänvisar till en av flikarna. Din uppgift är att välja relevant flik, granska innehållet och bestämma om uttalandet är sant, falskt eller kanske den tillhandahållna informationen är otillräcklig för att avgöra något sätt. Kom ihåg:

- Ett SANT-uttalande måste bekräftas i sin helhet av den relevanta fliken.
- Ett FALSE-uttalande måste åtminstone delvis motsägas av den relevanta fliken.
- Ett CANNOT SAY-uttalande är ett som du varken kan bekräfta eller motbevisa på grundval av den relevanta fliken.

Cut-e-squares

Cut-e-squares är ett integritetstest som syftar till att identifiera individer som är benägna till kontraproduktivt arbete
beteende (CWB), dvs att göra saker som strider mot arbetsgivarnas intressen.

Testet är baserat på antagande att i samma situation kommer vissa människor att engagera sig i CWB, medan andra inte kommer att göra det.
Testet omfattar en modell av situationella faktorer som bidrar till sannolikheten att man kommer att göra det engagera sig i amorellt beteende. Dessa faktorer är:


• Distraktion
• Tvetydighet
• Leda
• Likgiltighet
• Opportunism
• Ytlighet

Varje faktor tillämpar ett unikt tryck på individen och kräver ett personligt attribut för att motstå det trycket. En individ möter ovanstående situationella faktorer som kan leda till att han engagerar sig i amorellt beteende. Testet mäter därför om en individ har egenskaper och egenskaper nödvändigt för att motstå dessa situationella faktorer och undvika att begå fel handlingar.

Så om du ska ta ett cut-e-test i samband med en rekrytering, gör dig själv en tjänst och köp vårt skräddarsydda testpaket. Klicka på Registrera konto nedan och börja öva redan idag, och lycka till!


Blir du ombedd att ta ett annat test i samband med en jobbansökan, kontakta oss så hjälper vi dig att hitta det bästa övningspaketet för dina behov: Kundtjänst

 

De testföretag och andra varumärken som nämns på denna sida ägs av respektive varumärkesinnehavare. Ingen av varumärkesinnehavarna är knutna till JobTestPrep eller den här webbplatsen.
Behöver du hjälp frågetecken
minimera stäng
Behöver du hjälp frågetecken
Vänligen fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så fort som möjligt.
Ditt meddelande har skickats. Vi kontaktar dig inom kort.
Det gick inte att skicka ditt meddelande. Försök igen om ett par minuter.