You are logged in as customer LOG OUT


Vad ingår?

 • 3 övningstest som simulerar Talent Q språktest + 7 ytterligare övningstest
 • 3 övningstest som simulerar Talent Q numeriska test + 14 ytterligare övningstest
 • 3 övningstest som simulerar Talent Q-test i logik + extraövningar
 • Test med tidtagning, facit, svar och svarsförklaringar, poängsättning och tips på lösningar
 • 21 videotutorials för logiska och numeriska test samt studieguider
 • Exklusiv extra studiehandledning och en guide till Talent Q-test
 • Säker betalning
 • Förstklassig support
 • Övningsmaterial och övningstester är på engelska


Om

att förbereda dig inför Talent Q-testet på Oriflame

Personer vid konferens

Drömmer du om ett jobb på ett världsledande företag? Oriflame är ett av världens äldsta företag inom kosmetika, och drogs igång av två svenska bröder redan 1967. Företaget är mycket populärt bland arbetssökande, vilket innebär att konkurrensen om utlysta tjänster är hård, liksom att anställningsprocessen ofta drar ut på tiden.

Det räcker inte med att du klarar av testet, du måste även prestera på topp vid anställningsintervjuerna. Och det är här JobTestPrep kommer in i bilden. Vi erbjuder ett heltäckande utbud av intervjuförberedelser, övningstest och mycket mer. Vårt bibliotek av förberedelsematerial står vidöppet för dig att dra nytta av.

Anställningsprocessen hos Oriflame

Anställningsförfarandet hos Oriflame kan ta 4 veckor eller mer. Under tiden kommer du att behöva göra ett Talent Q-test, och gå på intervjuer med ett antal personer. Oriflame söker primärt efter personer med nedanstående egenskaper.

 • Noggrannhet och fokus på detaljer
 • Förmåga att hålla flera bollar i luften samtidigt
 • Effektiv tidshantering och hantering av arbetsuppgifter
 • Förmåga att leverera inom deadlines, utan att tumma på kvaliteten

Vad är ett Talent Q-test?

Talent Q-testet utvecklades av det globala konsultföretaget Ferry Hay Group. Talent Q-testet skiljer sig från andra lämplighetstest med avseende på format, frågeställningar och koncept. En av de största skillnaderna är att testet anpassar sig till den som tar testet. Det innebär att beroende på om du svarar rätt eller fel på en fråga, så kommer systemet bakom att ge dig en ny fråga av lägre eller högre svårighetsgrad, fram tills dess att din nivå har blivit fastställd. Talent Q-testet finns i flera olika varianter:  

 • Talent Q Elements: Det här testet består av tre olika deltest: numeriskt, språkligt och logiskt. Dessa deltest kan ges tillsammans eller vart och ett för sig, beroende på vilken tjänst du söker. Talent Q Elements-testet ges till kandidater som söker en position som förman, chef eller annan tjänst på högre nivå. Varje test innehåller mellan 12 och 15 frågor av varierande svårighet.
 • Talent Q Aspects and Abilities: Det här testet består även det av tre deltester: språkförståelse, numeriskt och felsökning, och vanligen gör du det online. Varje deltest tar mellan fem och 10 minuter att slutföra. Talent Q Aspects innehåller även personlighetstestet Styles. Styles består av ett frågeformulär som bedömer kandidater på 16 olika personlighetsdrag. På testet visas olika påståenden, och din uppgift är att gradera hur pass väl de stämmer in på dig enligt en femgradig skala, från "Stämmer absolut" till "Stämmer absolut inte. Resultatet av testet används för att bedöma en kandidats lämplighet för den sökta tjänsten, och ger underlag för frågor på anställningsintervjun.
 • Talent Q Dimensions: Detta är ett personlighetstest med en tidsbegränsning på 25 minuter. Dimensions gör du online, och testet kan på ett bra sätt bedöma en sökandes personlighet inom tre olika områden: Personer och relationer, Uppgifter och projekt samt Motivation och känslor. Det går till på så sätt att du ska ta ställning till påståenden av typen "Hur väl stämmer påståendena nedan överens med ditt beteende på en arbetsplats?". Sedan följer fyra påståenden som du ska gradera på en femgradig sant/falskt-skala. Sammantaget består provet av 160 olika påståenden som du måste ta ställning till.

Anställningsintervjuer

Under Oriflames anställningsförfarande kan du komma att kallas till en eller flera intervjuer. Det finns ett antal olika typer av anställningsintervjuer av varierande svårighetsgrad. Klicka här för mer information om de olika typerna av intervjuer och hur de fungerar.

Registrera konto

JobTestPrep är den enda webbplatsen som erbjuder övningstester som simulerar Talent Q-testerna. Vi har lagt ner ett noggrant arbete på att ta fram ett övningspaket som stämmer överens med testets frågeformat och svårighetsgrader. JobTestPrep erbjuder även övningar inför anställningsintervjuerna, liksom fallstudier och mycket mer. Registrera ett konto hos oss redan idag!

 

 

De testföretag och andra varumärken som nämns på denna sida ägs av respektive varumärkesinnehavare. Ingen av varumärkesinnehavarna är anslutna till JobTestPrep eller den här webbplatsen. JobTestPrep erbjuder övningsmaterial inför lämplighetstester. Samtliga förberedelsematerial tillhandahålls på engelska.

Relaterade länkar

Hittade du inte vad du letade efter?
?
Behöver du hjälp frågetecken
minimera stäng
Behöver du hjälp frågetecken
Vänligen fyll i formuläret nedan och vi kommer snart att kontakta dig.
Ditt meddelande har skickats. Vi kontaktar dig inom kort.
Det gick inte att skicka ditt meddelande. Försök igen om ett par minuter.