You are logged in as customer LOG OUT


Vad ingår?

 • 2019 års utgåva
 • 2 fullängds övningstest som simulerar Matrigma-test
 • Ytterligare 4 symbolövningar
 • 1 studiehandledning till Matrigma
 • 11 extra övningar i induktiv slutledningsförmåga
 • 1 videotutorial i induktiv slutledningsförmåga
 • En mängd frågor på symbolserier och rutnät
 • Detaljerade förklaringar av frågor och svar
 • Praktiska poängrapporter
 • Säker betalning
 • Omedelbar åtkomst online, öva 24/7
 • Förstklassig kundtjänst
 • Matrigma-testet finns tillgängligt på svenska. Övriga övningsmaterial och övningstester är på engelska


Om

att förbereda sig inför Matrigma-test på Tobii

Tobii har sitt huvudkontor i Danderyd, och är världsledande inom eyetracking-teknik, som låter en dator eller annan hårdvara veta var på en skärm du tittar. Det är ett spjutspetsföretag av den typ som mängder av utvecklare och andra drömmer om att jobba på. Att landa ett jobb där är inte det enklaste dock, och företaget får in mängder av ansökningar för varje utlyst tjänst.

Det obligatoriska Matrigma-testet kan även det erbjuda en hel del svårigheter för den som inte förberett sig. Så se till att öka dina chanser genom att registrera dig hos oss på JobTestPrep! Med hjälp av våra övningsprov, exempelfrågor och utförliga svarsförklaringar får du chansen att öva ordentligt inför Matrigma-test och intervjuer.

Söka jobb på Tobii

Under anställningsprocessen måste du bevisa ditt tekniska kunnande och din interpersonella förmåga. Tobii kommer att låta dig göra vissa test och kalla dig till en eller flera intervjuer. Utöver specifika fackkunskaper som varierar mellan olika positioner, så framgår det av Tobiis arbetsplatsannonser att nedanstående egenskaper krävs från samtliga anställda.

 • God ledarskapsförmåga
 • Förmåga att arbeta i en miljö med högt tempo
 • God talad och skriven engelska

Vad är ett Matrigma-test?

I anställningsförfarandet på Tobii ingår ett obligatoriskt Matrigma-test. Testet mäter din kognitiva förmåga, vilket innebär din förmåga att tänka logiskt, din förmåga till problemlösning och din förmåga att snabbt ta till dig och analysera ny information.

Matrigma är inte språkbaserat och kräver ingen förkunskap eller erfarenhet, vilket gör testet till det perfekta verktyget för att mäta en sökandes begåvning, oavsett utbildningsbakgrund eller kulturell eller social bakgrund. Du har 40 minuter på dig att slutföra testet, och svårighetsgraden på frågorna ökar succesivt. Klicka här för mer information om Matrigma-test.

Anställningsintervjuer

Svårighetgraden och längden på de intervjuer du kommer att delta i varierar beroende på vilken tjänst du sökt hos Tobii. Du kan ombedjas att delta i flera olika typer av intervjuer, via telefon, Skype eller en traditionell anställningsintervju på plats. Mer information om olika intervjutyper och tips om vad du ska tänka på hittar du här.

Registrera konto

Anställningsprocessen hos Tobii kan vara krävande, och att få ett godkänt resultat på Matrigma-testet är inte det enklaste. Även intervjuerna kan erbjuda en del svårigheter. Men varför oroa dig i onödan, när du kan öva i förväg? Genom att öva inför testet bekantar du dig med dess format och lär dig att hantera stressen när du väl sitter på det riktiga provet. Så registrera ett konto hos JobTetsPrep. Vi erbjuder mängder av övningstest inför Matrigma, liksom exempel, svarsförklaringar och mycket mer. Dra nytta av vårt utförliga övningsmaterial och öka dina chanser att landa ditt drömjobb!

 

 

De testföretag och andra varumärken som nämns på denna sida ägs av respektive varumärkesinnehavare. Ingen av varumärkesinnehavarna är anslutna till JobTestPrep eller den här webbplatsen. JobTestPrep erbjuder övningsmaterial inför lämplighetstester. Samtliga förberedelsematerial tillhandahålls på engelska.

Registrera konto

Hittade du inte vad du letade efter?
?
Behöver du hjälp frågetecken
minimera stäng
Behöver du hjälp frågetecken
Vänligen fyll i formuläret nedan och vi kommer snart att kontakta dig.
Ditt meddelande har skickats. Vi kontaktar dig inom kort.
Det gick inte att skicka ditt meddelande. Försök igen om ett par minuter.