You are logged in as customer LOG OUT


Vad ingår?

 • Simulerade Cubiks-test
 • Hundratals frågor, inklusive detaljerade förklaringar
 • Tips på lösningar, videotutorials och studiehandböcker
 • Direkt 24/7 online-åtkomst
 • Facit med utförliga svarsförklaringar
 • Säker betalning
 • Förstklassig kundtjänst
 • Övningsmaterial och övningstester är på engelska


Om

att arbeta på Spotify

Spotify är en svensk koncern som grundades 2008, och idag är de världens största tjänst för strömmad musik. Företaget har huvudkontor i London och Stockholm, och till dags dato har företaget fler än 150 miljoner abonnenter, varav 70 miljoner betalande.

Företaget har globalt fler än 1600 anställda, och anställer allt från musiker till ingenjörer och programvaruutvecklare. Företaget startades tillsammans med några av de största skivbolagen som ett sätt att lösa problemen med fildelning, som vid den tiden ätit sig in i skivbolagens vinstmarginaler.

Söka jobb på Spotify

Lediga jobb hittar du på Sptifys hemsida, och det är även därifrån du skickar in din ansökan.

 • Du skickar in ditt CV tillsammans med ett personligt brev. Om du passerar genomgången av CV så tillskickas du vanligen ett Cubiks-test som du gör online. Du kan läsa mer om Cubiks-test här.
 • Passerar du rekryteringstestet så väntar en första kort intervju via telefon eller Skype. Denna intervju kommer att gå in på löneförväntningar, intressen, möjlighet att flytta och andra sådana uppgifter.
 • Näst steg består av ännu en Skype-intervju, som fokuserar på tekniska frågor, som minneshantering och algoritmer. Den här intervjun siktar även på att utröna dina drivkrafter och din motivation.
 • Slutligen väntar, beroende på vilken position du sökt, mellan två och fem intervjuer, där du kan behöva lösa olika typer av programmeringsproblem, göra inkorgsövningar, och så vidare. Vill du läsa mer om olika typer av intervjuer och hur du kan förbereda dig så klickar du här.

Öva inför lämplighetstest

Utöver cut-e-test så kan du beroende på vilken position du söker, även komma att behöva göra ett numeriskt test, ett språkfärdighetstest eller ett kognitivt test. Att öva inför olika test förbättrar väsentligt dina chanser att klara dem med glans. Dels får du chansen att fräscha upp dina kunskaper, dels får du möjlighet att bekanta dig med testformatet vilket ökar ditt självförtroende och gör att du kan ta själva testet på ett avslappnat sätt. Skulle du bli ombedd att ta något annat test än Cubiks så kontakta oss så hjälper vi dig att hitta ett övningspaket som passar dina behov.

Registrera konto

JobTestPrep är den enda svenska webbplatsen som erbjuder övningstest för alla stora tester och alla yrken. Vi erbjuder mängder av övningspaket och intervjuförberedelser som hjälper kandidater att lyckas ta sig fram i rekryteringsprocessen, vare sig du vill bli polis, tågförare eller åklagare. Söker du jobb på Spotify så kommer du garanterat att behöva ta ett antal test, liksom gå på ett stort antal intervjuer. Så missa inte chansen att öva med oss och öka chanserna att landa jobbet på Spotify!

 

 

De testföretag och andra varumärken som nämns på denna sida ägs av respektive varumärkesinnehavare. Ingen av varumärkesinnehavarna är anslutna till JobTestPrep eller den här webbplatsen. JobTestPrep erbjuder övningsmaterial inför lämplighetstester. Samtliga förberedelsematerial tillhandahålls på engelska.

Relaterade länkar

Hittade du inte vad du letade efter?
?
Behöver du hjälp frågetecken
minimera stäng
Behöver du hjälp frågetecken
Vänligen fyll i formuläret nedan och vi kommer snart att kontakta dig.
Ditt meddelande har skickats. Vi kontaktar dig inom kort.
Det gick inte att skicka ditt meddelande. Försök igen om ett par minuter.