Öva inför rekryteringstest hos olika arbetsgivare

Ska du ta ett test i samband med ett jobb du sökt? JobTestPrep har den största samlingen av övningstest och guider online. Våra exklusiva PrepPacks ™ har samma format som testen från de stötsta testleverantörerna och de pouläraste arbetsgivarna. Du får direkttillgång online. Börja öva redan idag och skaffa dig en fördel över konkurrenterna om drömjobbet!

Test efter arbetsgivare

Förbered dig för olika test från de populäraste arbetsgivarna med våra övningspaket, skräddarsydda för det specifika företaget du ansöker till.

Test efter yrke

Nedan finns länkar till olika yrken som vi erbjuder övningsmaterial till, för att förbereda dig för proven.

Lämplighetstest

JobTestPrep tillhandahåller övningsmaterial för olika lämplighetstest. Nedan hittar du de olika typer av lämplighetstest som vi erbjuder.

Personlighetstest och test i konflikthantering

Många arbetsgivare kräver att potentiella kandidater gör ett personlighetstest, som en del av anställningsprocessen. Vår online PrepPack™ förklarar hur personlighetstest funerar och hjälper dig att förstå vad arbetsgivare letar efter.

Utvärderingscenter

Var alltid ett steg före konkurrensen genom att förbereda inför din bedömning med JobTestPrep. Bedömningscentrets övningar används för att bestämma vem som är den bästa kandidaten för jobbet, så förberedelserna ger dig ett försprång. Börja förbereda dig redan idag inför din fallstudie, intervju, gruppövning, rollspel eller simuleringsövning.

Varför ska jag förbereda mig inför ett psykometriskt prov?

Anställningsprocessen har förvandlats till en nästan exakt vetenskap. Tillsammans med många andra saker inom den tekniska revolutionen, har företagen blivit mer metriskt fokuserade. Med hjälp av psykometriska tester kan de få ett kvantifierbart verktyg till sitt förfogande.

Företag har lärt sig att användningen av psykometriska prov förbättrar HR-processens effektivitet och sänker kostnaden på lång sikt. Det är viktigt att förbereda sig inför provdagen och försäkra sig om att man visar upp sina bästa egenskaper, samt minska stressen. När det kommer till kritan, så vill du inte förlora en möjlighet att bli antagen till drömjobbet, bara för att du inte var förberedd.

De testföretag och andra varumärken som nämns på denna sida ägs av respektive varumärkesinnehavare. Ingen av varumärkesinnehavarna är knutna till JobTestPrep eller den här webbplatsen.