Premiumlicens

Vår Premiumlicens ger dig tillgång till 3 PrepPacks™ i 3 månader. Välj det du behöver öva på och känn dig säker och förberedd på ditt test. 

 

premiumlicens
Totalt
Hej! Jag heter Sara och är produktansvarig hos JobTestPrep Sverige. Har du frågor om Premiumlicens får du gärna kontakta mig

Innehåll

Premiumlicens - varför och hur fungerar den?

För dig som direkt väljer vår Premiumlicens kan du välja 3 PrepPacks™ att öva med i 3 månaders tid. Utbudet är alla våra existerande PrepPack™. Du kan välja att lägga till ett PrepPack™ i taget och inte alla tre på en gång. Om du redan har köpt en månadslicens, kan du lägga till 100kr för att uppgradera till Premium-licensen. 

Varför välja Premium-licensen?

För dig som är jobbsökande kan det löna sig att ha tillgång till ett större utbud av övningstest, då olika arbetsgivare och rektyteringsbolag kräver olika test för olika tjänster. Det kan också hända att du har sökt ett jobb på ett företag där de kräver en bred begåvning, t.ex. både personlighetstest och logiktest. Många av våra PrepPack™ innehåller såklart allt du behöver för en specifik typ av test, även olika typer av test. Dock kan det vara bra att bekanta sig även med mer generiska, eller andra specifika typer av test så att du kan känna att du verkligen behärskar materialet, slippa stress och kamma hem drömjobbet.